CHRZANEK - Pon 03 Sie, 2009 Chyba było grane: "beret-kapcie-beret-kapcie"
Ale wyklepie się Bad-i - Pon 03 Sie, 2009 cytat z innego forum:
"A co do wyników to w RD-3L wystartowało 6 załóg: 3 w gościach i 3 w K4. Z tego co się orientuje to do mety dojechali Goście, Marcin Mendelski i... i to by był na tyle. Jeżeli się pomyliłam to niech mnie ktoś poprawi"
wynika że ze startujących 3 auto dojechało jedno - ex saxo Majka CHRZANEK - Pon 03 Sie, 2009 Zobacz jaki to dobry samochód był...wasq - Pon 03 Sie, 2009 nom fajne to saxo bylo
oprocz tego lanosa jeszcze dwa dzwony byly
1 na dojazdowce kolesiowi hamulce cos strzelily i wjechal w brame/garaz
2 powazniejszy suzuki swift wpadl w drzewa pilotka doznala obrazen naszczescie lekkich ale auto juz nie wygladalo tak ladnie jak lanosŁukaszS3 - Pon 03 Sie, 2009
Bad-i napisał/a:
Miksa - Saxo
To jest moje ex saxo Bad-i - Pon 03 Sie, 2009 podobno każdy dzwonił na tym rajdzie, nawet Majka saxo dostało w okoBad-i - Wto 04 Sie, 2009 dzwon bereta: http://www.youtube.com/watch?v=Co9H5i6XVykCHRZANEK - Wto 04 Sie, 2009 O kur*a...
To on z Włochem jechał
Znam Łukasza od wieków... gość powinien mieć ksywe "luz w dupie"
hehehehehestrick - Wto 04 Sie, 2009
CHRZANEK napisał/a:
To on z Włochem jechał
Jak na włocha, to niezle dyktuje po polsku Bad-i - Wto 04 Sie, 2009 "to nie było fajf majnes"............ Mick - Wto 04 Sie, 2009 z Włochem jeździł też nijaki Abramowski.
mam jego nagranie jak to mówił "przyszły sezon chcem jeździć z Włochem..." Bad-i - Wto 04 Sie, 2009 zobaczcie na youtubie jakie tam byly predkosci - jestem w szoku Anonymous - Wto 04 Sie, 2009
znowu mi nie chodzi y2b w pracy ale biały ninja poszedł ostro ....
dajesz wiecej zdjęc ...Bad-i - Wto 04 Sie, 2009 nie mam zjdec, jest tylko filmik jak chłopaki jadą. Szczerze powiem ze dla mnie masakra, z taka predkoscia przez las i to w KJS-sie lub RD3LAnonymous - Wto 04 Sie, 2009 wsadzam klatke do R5 i udaję się do Tomaszowa