HH.ORG na Torze - Krótka wizyta na torze w Wyrazowie i jej smutny koniec...
martin.h - Pią 29 Maj, 2009
Michał napisał/a:
nieźle
ja mam durzy brzuch
jakarti wielkie uszy
a marek wysokie czoło
Jaki masz brzuch? Barejka - Sob 30 Maj, 2009 AndreXSi, nie placz tez chcialbym wpasc moze kolejnym razem bedzie nam dane lizac kule strick - Sob 30 Maj, 2009
Marek23 napisał/a:
Strick, upalasz jutro merolem?
Upalam w trasie an wyrazów A pozniej sie zobaczy k-mart - Sob 30 Maj, 2009 No poludnie bawi sie przezacnie z tego co slyszalem martin.h - Sob 30 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
No poludnie bawi sie przezacnie z tego co slyszalem
Bawi się, bawi, tylko pogoda trochę niedopisała. Aczkolwiek jak wracałem do domu (a reszta jeszcze została) to wychodziło słońce GeKo - Sob 30 Maj, 2009 No po suchim tyż my polatali Zaaaajeeeebiście było M - Sob 30 Maj, 2009 Opowiadajcie, fotki, wszystko prosze,
ja zamiast na wyrazów pojechalem dzisiaj do szpitala - jakies fatummartin.h - Sob 30 Maj, 2009 eM, następny Wyrazów będzie gdzieś w lipcu więc mam nadzieję, że wpadniecie jakąś ekipą z Wa-wy.
Ja musiałem się niestety zmyć wcześniej, a z przyjemnością polatałbym po suchym. Jak przyjechałem dziś rano na tor to zdąrzyłem zrobić ledwie 2-3 kółka i się rozpadało, a na mokrym to była tragedia, każde dodanie gazu, hamowanie czy skręcanie to problemy z przyczepnością
PS: Już się nie mogę doczekać do następnego razu Marek23 - Sob 30 Maj, 2009 Było mistrz, atmosfera super, nikt się na mnie nie wkurzał, że cały czas chciałem jeździć czyimś samochodem Tor zaj.ebisty, bardziej wymagający niż w Lublinie.
Na mokrym już był poziom wysoki, południe wymiatało. Na suchym masakra, nawet Januszek jeździł jak stary wymiatacz. Nastepnym razem gril, sałatki,ciemne pieczywo i będzie idealnie.martin.h - Sob 30 Maj, 2009
Marek23 napisał/a:
Nastepnym razem gril, sałatki,ciemne pieczywo i będzie idealnie.
Dokładnie. Zatem czekamy na lipiec.GeKo - Sob 30 Maj, 2009 Najważniejsze, że mimo kilku wylotek nikt sobie ziaziu nie zrobił, wszyscy cali. Potem były fryty i chinol .
Michool Mistrz organizator kupił nam po torebce frytasów
Z Wawy dotarł tylko Greg na chwilę.
Martin.h na mokrym przyczepność miał tylko adi na Toyo R1R
P.S Podziękowania dla Michoola za pokazanie jak jeździć po torze, a dla Marka23 za uspokojenie stylu na mokrym i wygładzenie tego co mi pokazał Michool. Potem już mi się zajebiście jeździło.michool_vt - Sob 30 Maj, 2009 kuref ale było wyjebiscie to mi sie w baniaku nie mieści
najpierw dwa razy niepotrzebnie opony zmieniłem..
potem latalismy po mokrym (prawie kazdy wyleciał w plener na szczęście bez szkód )
potem się przejaśniło, prawie odrazu tor wysechł i napierdalanie od nowa, teraz na suchym
no lepiej bym pogody nie zaplanował
aaa o wszystkich obecnych rzeknę 'super kumple'!!
naprawde super dzis sie bawiłem, dziękuje wam bardzo 106 - Sob 30 Maj, 2009 foty
foty
foty
foty
(moga byc na pw )GeKo - Sob 30 Maj, 2009 Było przyjechać leniu, tak naprawdę porządne jeżdzenie sie zaczeło o 11 a skończyliśmy chyba przed 18 strick - Sob 30 Maj, 2009 Dzieki panowie, było suuuper
Maras a teraz powiedz, jakim autem najlepiej na mokrym sie jezdziło