MotorSport - [WTCC] World Touring Car Championships
fydi - Sob 04 Wrz, 2010 Ale zaraz im lunie Będą mistrz kwalifikacje106 - Sob 04 Wrz, 2010 D'Aste mistrz.. dobrze poszedl heh
Tiago - "ale urwał"fydi - Sob 04 Wrz, 2010 mistrz, mistrz, mistrz! kto nie oglądał ten ma co żałować. nie da się wszystkiego opisać co się działo w Q2106 - Sob 04 Wrz, 2010 agrii CHRZANEK - Śro 17 Lis, 2010 HEHEHEHEHE
Od początku to była śmierdząca sprawa
Z drugiej strony, Bmw ciągle się zastanawia czy będzie startować w przyszłym roku (może już się nie zastanawiają )
Tak czy siak jedynie czego mi szkoda, to że nie będzie już o co walczyć w najbliższy weekend.fydi - Sob 19 Mar, 2011 Dzisiaj rusza sezon Także o 18, kto ma eurosport niech ogląda.Bart - Sob 19 Mar, 2011 nie mam eurosportu, nie mam telewizora. Powyglądam przez okno o 18., może coś się będzie działo fydi - Sob 19 Mar, 2011
Cytat:
nie mam eurosportu, nie mam telewizora. Powyglądam przez okno o 18., może coś się będzie działo
żałuj. bo z tego co wiem to lubisz oglądać dzwony, a wtcc to kwintesencja dzwonów Yarko - Sob 19 Mar, 2011
Bart napisał/a:
nie mam eurosportu, nie mam telewizora. Powyglądam przez okno o 18., może coś się będzie działo
ale okna plastikowe pewnie qbus - Nie 24 Kwi, 2011 pierwszy wyscig strasznie nudny, ta zolta flaga wszystko popsula, w drugim troche sie dzialo calkiem przyjemna walka w czolowcefydi - Nie 24 Kwi, 2011 pierwszego nie oglądałem, natomiast drugi mistrz. Jak pokazywali ujęcia z tylnej kamery w aucie Tarquiniego i jak dużo gubi gumy z slicków to myślałem, ze nie da rady się obronić. Jednak najbardziej się cieszę, że mój ulubiony kierowca Menu wrócił do formy ( może brak farfusa który teraz już w niego nie wjeżdża w każdym wyścigu pomógł )
Następny wyścig już z benzynowymi Seatami, zobaczymy co to będzie się działo.106 - Nie 24 Kwi, 2011 tez widzialem... ma tarquini nerwypum - Nie 24 Kwi, 2011 w pierwszym przed żółtą też się działo... a 2 wyścig mistrz. ogromny szacun dla Tarquini'ego. nerwy ze staliLoko - Nie 24 Kwi, 2011 była akcja i całkiem przyjemnie się oglądało. Obrona w drugim wyścigu to czysta kwintesencja wyścigów.