To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [WTCC] World Touring Car Championships

fydi - Sob 04 Wrz, 2010

Ale zaraz im lunie :D Będą mistrz kwalifikacje
106 - Sob 04 Wrz, 2010

D'Aste mistrz.. dobrze poszedl heh

Tiago - "ale urwał"

fydi - Sob 04 Wrz, 2010

mistrz, mistrz, mistrz! kto nie oglądał ten ma co żałować. nie da się wszystkiego opisać co się działo w Q2
106 - Sob 04 Wrz, 2010

agrii :)
CHRZANEK - Śro 17 Lis, 2010

HEHEHEHEHE

Wykluczyli Bumy z sekwencją :D :D :D

http://wyscigi.autoklub.p...ykluczeni,33036

fydi - Śro 17 Lis, 2010

Cytat:
HEHEHEHEHE

Wykluczyli Bumy z sekwencją :D :D :D

Od początku to była śmierdząca sprawa :)
Z drugiej strony, Bmw ciągle się zastanawia czy będzie startować w przyszłym roku (może już się nie zastanawiają :D )

Tak czy siak jedynie czego mi szkoda, to że nie będzie już o co walczyć w najbliższy weekend.

fydi - Sob 19 Mar, 2011

Dzisiaj rusza sezon :) Także o 18, kto ma eurosport niech ogląda.
Bart - Sob 19 Mar, 2011

nie mam eurosportu, nie mam telewizora. Powyglądam przez okno o 18., może coś się będzie działo :>
fydi - Sob 19 Mar, 2011

Cytat:
nie mam eurosportu, nie mam telewizora. Powyglądam przez okno o 18., może coś się będzie działo :>

żałuj. bo z tego co wiem to lubisz oglądać dzwony, a wtcc to kwintesencja dzwonów :P

Yarko - Sob 19 Mar, 2011

Bart napisał/a:

ale okna plastikowe pewnie :>

qbus - Nie 24 Kwi, 2011

pierwszy wyscig strasznie nudny, ta zolta flaga wszystko popsula, w drugim troche sie dzialo :) calkiem przyjemna walka w czolowce
fydi - Nie 24 Kwi, 2011

pierwszego nie oglądałem, natomiast drugi mistrz. Jak pokazywali ujęcia z tylnej kamery w aucie Tarquiniego i jak dużo gubi gumy z slicków to myślałem, ze nie da rady się obronić. Jednak najbardziej się cieszę, że mój ulubiony kierowca Menu wrócił do formy :) ( może brak farfusa ;) który teraz już w niego nie wjeżdża w każdym wyścigu pomógł :D )

Następny wyścig już z benzynowymi Seatami, zobaczymy co to będzie się działo.

106 - Nie 24 Kwi, 2011

tez widzialem... ma tarquini nerwy
pum - Nie 24 Kwi, 2011

w pierwszym przed żółtą też się działo... a 2 wyścig mistrz. ogromny szacun dla Tarquini'ego. nerwy ze stali
Loko - Nie 24 Kwi, 2011

była akcja i całkiem przyjemnie się oglądało. Obrona w drugim wyścigu to czysta kwintesencja wyścigów.