Jacek - Śro 29 Lip, 2009 o taaaaak.
można też (kto sprytniejszy) i zapodać
albo tak
a pote z dziewczynami na spacer
Barejka - Śro 29 Lip, 2009 o qarwa zapomnialem ze musze przejsc chrzest w postaci liznia kul, a mialem chec wpasc Greg - Śro 29 Lip, 2009 haha...
Bart, co Ty masz w nosie na tym zdjęciu? TAMPAX? Greg - Śro 29 Lip, 2009
Barejka napisał/a:
o qarwa zapomnialem ze musze przejsc chrzest w postaci liznia kul, a mialem chec wpasc
Myslę, że jak masz taką twarz, kły i wytrzeszcz jak w awatarze, to nie musisz. Anonymous - Śro 29 Lip, 2009
Janusz napisał/a:
wow, ciekawe ilu z nas dotrze
ciekawe ilu wróci Jakarti - Śro 29 Lip, 2009 wszyscy ogarniaja , ze to niedziela?? qbus - Śro 29 Lip, 2009 chujowo wlasnie...czemu nie sobota? fuck.strick - Śro 29 Lip, 2009
Jakarti napisał/a:
wszyscy ogarniaja , ze to niedziela??
Własnie to ostatnio zauważyłem i sie troche zasmuciłem Marek23 - Śro 29 Lip, 2009 Clio chyba nie bedzie gotowe, wiec wpadam na ogladare... Bart,juz nie bede sepil Delty,wiec sie nie martw.Anonymous - Śro 29 Lip, 2009
Jakarti napisał/a:
wszyscy ogarniaja , ze to niedziela??
owszem niektórym idealnie pasuje M - Śro 29 Lip, 2009 Panowie, kościółek nie zając, nie ucieknie
(nikt sie nie śmieje)
Ja chyba sobie wyjade w sobote wieczorem i na spokojnie pojde kimac w chestokovie lub gdzies blisko.Anonymous - Śro 29 Lip, 2009
eM napisał/a:
Panowie, kościółek nie zając, nie ucieknie
(nikt sie nie śmieje)
Ja chyba sobie wyjade w sobote wieczorem i na spokojnie pojde kimac w chestokovie lub gdzies blisko.
jakies propozycje?!strick - Śro 29 Lip, 2009
Marek23 napisał/a:
Clio chyba nie bedzie gotowe, wiec wpadam na ogladare... Bart,juz nie bede sepil Delty,wiec sie nie martw.
Czyli wszystkie inne przócz Delty? Marek23 - Śro 29 Lip, 2009 Kto imprezuje w sobote?
strick napisał/a:
Czyli wszystkie inne przócz Delty?
Chce sie przejechac Aygo...Anonymous - Śro 29 Lip, 2009