Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
KarQ - Pią 30 Kwi, 2010 Romantyk Vlodarsky - Pią 30 Kwi, 2010 Jak napisałeś romantyk to sobie przypomniałem, że rok temu dzień przed Lublinem się oświadczyłem...PiTT - Pią 30 Kwi, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Jak napisałeś romantyk to sobie przypomniałem, że rok temu dzień przed Lublinem się oświadczyłem...
ale poświęcenie żeby tylko na tor wyjechać... Vlodarsky - Pią 30 Kwi, 2010
PiTT napisał/a:
ale poświęcenie żeby tylko na tor wyjechać...
tak jakoś wyszło Jakarti - Pią 30 Kwi, 2010 jest olej?! k-mart - Czw 06 Maj, 2010 Vlodarsky - Pią 07 Maj, 2010 Tekst - Michał Stępniak (trochę pomagał Jacek Cygan)
Muzyka - Michał Stępniak
Montaż - Michał Stępniak
"Śpiew" - Marek Włodarski (Ela Zapędowska mi ciągle powtarza, żebym wyżej śpiewał ale ja nie kumam o co chodzi...)
(w filmie wykorzystano malucha Kondzia i nie ucierpiało żadne zwierzę !!!! )anjas - Pią 07 Maj, 2010
Vlodarsky napisał/a:
(Ela Zapędowska mi ciągle powtarza, żebym wyżej śpiewał ale ja nie kumam o co chodzi...)
chyba musisz wyżej głowę podnosić...saxorulez - Sob 29 Maj, 2010 czy w tej liście sie coś zmieniło?
weryfikujemy liste.
bardzo prosze o potwierdzenie kolejnosci - nie ma potwierdzenia wjezdza kolejny Vlodarsky - Pon 07 Cze, 2010 1. Cartoon - Fiesta
2. Greg - C2
3. KarQ - Civic
4. Łukasz - białe saxo vts
5. Xsara 1,6 16v
6. saxo vts mistrz łukasza
7. JAKARTI
a może się ktoś też wycofał... Greg - Pon 07 Cze, 2010 To kiedy mogę przyjechać? Vlodarsky - Wto 08 Cze, 2010 W sumie to w czwartek lub piątek Bo Cartoon na krótką wizytunię podobno tylko.
Napisz mi na pw co tam robimy u Ciebie Greg.Jakarti - Wto 08 Cze, 2010 ja jebe... szybciej