Ale z tą ceną - to troszkę go potrubowało. Jade oglądać w tym tygodniu , ale na 100 % nie za tą cenę - jest mnie nie pojebało do końca co innego jak by to było Z8 M od k-marta - brałbym w ciemno. PiTT - Śro 02 Gru, 2009 no cena kosmiczna
za taką kasę to M5 e39 z nowszego rocznika można już poszukać
nie wiem, ale mi się ta Z3 nie podoba, Z4 jeszcze ujdzie, ale ogólnie zupełnie nie kręci mnie ta fura
Z3 coupe jest dużo fajniejsza wg. mnieFranek - Śro 02 Gru, 2009 http://moto.allegro.pl/it...wer_cabrio.htmlstrick - Śro 02 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
no cena kosmiczna
za taką kasę to M5 e39 z nowszego rocznika można już poszukać
nie wiem, ale mi się ta Z3 nie podoba, Z4 jeszcze ujdzie, ale ogólnie zupełnie nie kręci mnie ta fura
Z3 coupe jest dużo fajniejsza wg. mnie
agriMarek23 - Śro 02 Gru, 2009 Z3 coupe masakruje... Ale kolko musi byc minimum 25 cali.PiTT - Śro 02 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Z3 coupe masakruje... Ale kolko musi byc minimum 25 cali.
musi
a najlepiej do tego czarny mat, gleba -10 cm i wielkie koło
206 Gti - Śro 02 Gru, 2009 PITT
A w takiej konfiguracji ?
Czarny + Bordowy Dach + Bordowe przeszycia w środku + BBS CH 19'
Dla mnie genialne auto.
Coupe - wcale mnie nie kręci.strick - Śro 02 Gru, 2009
206 Gti napisał/a:
Czarny + Bordowy Dach + Bordowe przeszycia w środku + BBS CH 19'
Dla mnie genialne auto.
Dalej jakos mnie nie bardzo kreci...
Chyba ze jak mnie przewieziesz to bedzie lepiej Gotti - Śro 02 Gru, 2009 Każde Z3M które się pojawia jest za drogie a oczyma wyobraźni już kupiłeś BBS CH z oponami za min. 15k zł? 206 Gti - Śro 02 Gru, 2009
Gotti napisał/a:
Każde Z3M które się pojawia jest za drogie a oczyma wyobraźni już kupiłeś BBS CH z oponami za min. 15k zł?
Jeżeli masz problem z moją wyobraźnią to w pierwszej kolejności popracuj nad swoją.
W odpowiedzi na Twoje pytanie: tak w mojej wyobraźni są już BBS CH 19' za 25k.M - Śro 02 Gru, 2009 Adas ja wiem ze o gustach sie nie mowi ale te felgi nie sa jakies och ach, chyba ze kultowe są.Bad-i - Śro 02 Gru, 2009 nie wiem kogo popieram (nie doczytałem) ale dla mnie ta czarna jest mistrz. Kiedys widziałem taka na ulicy i do tej pory szukam szczęki.
Tak tylko informacyjnie dodam ze dzisiaj ogladalem 5ke GrandT - większej koopy BMW nie widziałem saxorulez - Czw 03 Gru, 2009 eM,
są mistrz.. jak byś miał takie w BMW to byś na Żoliborzu królował M - Czw 03 Gru, 2009 powaga - dla mnie te felgi są takie że bym 200zł za jedną nie dał.
To kwestia gustu, mi sie podoba design by PiTT - chyba mamy podobne gusta bo nic nie chce zmieniac.rasta - Czw 03 Gru, 2009 Bad-i, ale fura jest przeofrooomna
Mi też Z/M3 kompletnie ie podchodzi, niegdy mi się to auto nie podobało..