Walle - Sob 08 Maj, 2010 Myślę, że kształtuje nam się nowa polska specjalność - skoki, F1 i samoloty mamy już w małym palcu, za chwilę każdy cieć będzie wiedział, że low-kicki Pudziana byłyby lepsze, gdyby kąt natarcia bicka był równoległy do kątu natarcia golenia względem ringu, a odwrotnie proporcjonalny do lin.M - Sob 08 Maj, 2010 Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o specjalności analityka geopolityczno-pato-kryminologa o profilu awioniki i lotnictwaWalle - Nie 09 Maj, 2010
eM napisał/a:
Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o specjalności analityka geopolityczno-pato-kryminologa o profilu awioniki i lotnictwa
right Niemy - Nie 09 Maj, 2010
Bad-i napisał/a:
widziałeś ta czarną z tym gościem ?? zayebista była
106 wie o kim mową, Stf też
widziałem wiele fajnych czarnych,o którą konkretnie chodzi?kubas - Pon 10 Maj, 2010
Cytat:
tis is sport somtajm win somtajm sekend
MISTRZ KURWA WYŚCIG M - Pon 10 Maj, 2010 Ja je.bie jak on sie wysławiaMisiek_lbn - Pon 10 Maj, 2010 hahaha, porównajcie z tym
GeKo - Nie 16 Maj, 2010 onion movie? Walle - Pon 17 Maj, 2010 Diablo popędził Fragomeniego. Dobra taktyka, nawet komentatorzy nie wiedzieli co się z nim dzieje, a on w pewnym momencie BING BONG - dwa leżenia Włocha i do domu.martin.h - Sob 22 Maj, 2010 No i Pudzian chyba już zakończy swoją przygodę z MMA Bart - Sob 22 Maj, 2010 Maciusiowy - Sob 22 Maj, 2010 ale trening fajny "hard trejning"
strick - Sob 22 Maj, 2010 Pudzian dno...
Jakarti - Sob 22 Maj, 2010 ogladalem przed chwila
widac, ze nie mial pomyslu i po prostu poddał. chyba nie umie sie bic tak jak ja Anonymous - Sob 22 Maj, 2010 nie no porwał się z motyką na słońce ... oddał chyba 1 cios ręką i 3 kopnięcia które się odbiły od przeciwnika .... chyba przesadził z przeciwnikiem i to tak szybko po ostatniej walce ...