jarek-malopolska - Czw 25 Mar, 2010 Dzięki 106 a mam jeszcze takie bardzo szybkie pytanie, gdzie w Krakowie można znaleźć Łukasza Bilskiego, tzn gdzie mieści się jego zakład/warsztat/garaż ??PGmaster - Czw 25 Mar, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
Dzięki 106 a mam jeszcze takie bardzo szybkie pytanie, gdzie w Krakowie można znaleźć Łukasza Bilskiego, tzn gdzie mieści się jego zakład/warsztat/garaż ??
Ten?
http://katalog.pf.pl/Krak...0B8210-m19.htmljarek-malopolska - Czw 25 Mar, 2010 no właśnie też szukałem przez wyszukiwarke i tez znalazłem tylko to, ale nie jestem przekonany, to raczje powinien być jakiś warsztat/mechanika samochodowa a nie auto handel, ale nie wiem.. trudno bedę musiał tam podjechać, myślałem po prostu, że ktoś z forum już był u niego i jest w stanie powiedzieć gdzie michool_vt - Czw 25 Mar, 2010 bilski pracował chyba w cbc na ulicy Głowackiego (tam zawsze stało jego auto), nie wiem gdzie teraz sie podziewaTomcat - Czw 25 Mar, 2010 o ile to jest ten o którym myślę, to ma warsztat w zielonkach (albo zaraz przed). pamiętam że za sklepem z olejami skręcało się w prawo i do końca.Janusz - Czw 25 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
skręcało się w prawo i do końca.
można była ciągnąć na odcince, czy trzeba było zmienić bieg ??saxorulez - Czw 25 Mar, 2010 ja mam numer do Bilskiego wiec jako cos to slij do mnie PWLoko - Czw 25 Mar, 2010
no właśnie też szukałem przez wyszukiwarke i tez znalazłem tylko to, ale nie jestem przekonany, to raczje powinien być jakiś warsztat/mechanika samochodowa a nie auto handel, ale nie wiem.. trudno bedę musiał tam podjechać, myślałem po prostu, że ktoś z forum już był u niego i jest w stanie powiedzieć gdzie
Mam do niego jakiś numer telefonu, bo kiedyś miałem u niego robić belkę, ale w końcu zrobiłem gdzie indziej, prześle Ci na PW, spróbuj może nadal aktualny.jarek-malopolska - Czw 25 Mar, 2010 actuality nadal ,dzieki Loko a działa teraz przy wylocie na Olkusz za makro skręca sie po jakimś 1km w prawo speed555 - Czw 25 Mar, 2010 jarek-malopolsk: mozesz dac pomuka za adres do bilskiego:P106 - Czw 25 Mar, 2010
a działa teraz przy wylocie na Olkusz za makro skręca sie po jakimś 1km w prawo
i ma tam hamownie? czy jakos inaczej stroi?GeKo - Czw 25 Mar, 2010 Do tej pory korzystał z hamowni w Projekciejarek-malopolska - Pią 26 Mar, 2010 stroi "na drodze" a hamownia przed i po jeśli ktoś chce to na własne życzenie właśnie w projekt XS
Artek dawaj do pimpa to ci dam pomuk bo tu nie mam jak ale dzięki za adres ade - Pią 26 Mar, 2010 ja tylko zauwaze, ze wolnossaka na drodze mozna wystroic tak raczej mniej wiecej... i zaplon tak raczej na oko;]
wiec jak juz sie decydujecie placic kasiure za strojenie to fajnie zeby ktos to jednak zrobil na hamowni i powalczyl o konie;]
no chyba, ze robimy jakis taki low price, byleby afr byl w normie:DTomcat - Pią 26 Mar, 2010
actuality nadal ,dzieki Loko a działa teraz przy wylocie na Olkusz za makro skręca sie po jakimś 1km w prawo
HA ! Czyli dobrze mówiłem, tylko opisałeś dojazd od drugiej strony. Dodam jeszcze, że jak zobaczysz takie roje**ne budynki po lewej na końcu, to wejście do Bilskiego jest to drugie Dajesz pomuka