To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Remap C2/Saxo/106 - co i jak?

jarek-malopolska - Czw 25 Mar, 2010

Dzięki 106 :jupi: a mam jeszcze takie bardzo szybkie pytanie, gdzie w Krakowie można znaleźć Łukasza Bilskiego, tzn gdzie mieści się jego zakład/warsztat/garaż ??
PGmaster - Czw 25 Mar, 2010

jarek-malopolsk napisał/a:
Dzięki 106 :jupi: a mam jeszcze takie bardzo szybkie pytanie, gdzie w Krakowie można znaleźć Łukasza Bilskiego, tzn gdzie mieści się jego zakład/warsztat/garaż ??

Ten?
http://katalog.pf.pl/Krak...0B8210-m19.html

no właśnie też szukałem przez wyszukiwarke i tez znalazłem tylko to, ale nie jestem przekonany, to raczje powinien być jakiś warsztat/mechanika samochodowa a nie auto handel, ale nie wiem.. trudno bedę musiał tam podjechać, myślałem po prostu, że ktoś z forum już był u niego i jest w stanie powiedzieć gdzie ;)
michool_vt - Czw 25 Mar, 2010

bilski pracował chyba w cbc na ulicy Głowackiego (tam zawsze stało jego auto), nie wiem gdzie teraz sie podziewa
Tomcat - Czw 25 Mar, 2010

o ile to jest ten o którym myślę, to ma warsztat w zielonkach (albo zaraz przed). pamiętam że za sklepem z olejami skręcało się w prawo i do końca.
Janusz - Czw 25 Mar, 2010

Tomcat napisał/a:
skręcało się w prawo i do końca.

można była ciągnąć na odcince, czy trzeba było zmienić bieg ??

saxorulez - Czw 25 Mar, 2010

ja mam numer do Bilskiego wiec jako cos to slij do mnie PW
Loko - Czw 25 Mar, 2010

no właśnie też szukałem przez wyszukiwarke i tez znalazłem tylko to, ale nie jestem przekonany, to raczje powinien być jakiś warsztat/mechanika samochodowa a nie auto handel, ale nie wiem.. trudno bedę musiał tam podjechać, myślałem po prostu, że ktoś z forum już był u niego i jest w stanie powiedzieć gdzie ;)

Mam do niego jakiś numer telefonu, bo kiedyś miałem u niego robić belkę, ale w końcu zrobiłem gdzie indziej, prześle Ci na PW, spróbuj może nadal aktualny.

actuality nadal ,dzieki Loko :) a działa teraz przy wylocie na Olkusz za makro skręca sie po jakimś 1km w prawo ;)
speed555 - Czw 25 Mar, 2010

jarek-malopolsk: mozesz dac pomuka za adres do bilskiego:P
106 - Czw 25 Mar, 2010

a działa teraz przy wylocie na Olkusz za makro skręca sie po jakimś 1km w prawo ;)

i ma tam hamownie? czy jakos inaczej stroi?

GeKo - Czw 25 Mar, 2010

Do tej pory korzystał z hamowni w Projekcie
jarek-malopolska - Pią 26 Mar, 2010

stroi "na drodze" a hamownia przed i po jeśli ktoś chce to na własne życzenie właśnie w projekt XS ;)
Artek dawaj do pimpa to ci dam pomuk bo tu nie mam jak ale dzięki za adres ;)

ade - Pią 26 Mar, 2010

ja tylko zauwaze, ze wolnossaka na drodze mozna wystroic tak raczej mniej wiecej... i zaplon tak raczej na oko;]

wiec jak juz sie decydujecie placic kasiure za strojenie to fajnie zeby ktos to jednak zrobil na hamowni i powalczyl o konie;]

no chyba, ze robimy jakis taki low price, byleby afr byl w normie:D

Tomcat - Pią 26 Mar, 2010

actuality nadal ,dzieki Loko :) a działa teraz przy wylocie na Olkusz za makro skręca sie po jakimś 1km w prawo ;)

HA ! Czyli dobrze mówiłem, tylko opisałeś dojazd od drugiej strony. Dodam jeszcze, że jak zobaczysz takie roje**ne budynki po lewej na końcu, to wejście do Bilskiego jest to drugie :P Dajesz pomuka :D