lcd moze i sony moze i nie, plazmy tylko i wylącznie PioneerPiTT - Pon 10 Maj, 2010 ciężko odpowiedzieć
jeden lubi naturalne kolory inny jaskrawe
to tak jakby porównywać mercedesa / audi / bmw
każdy lubi coś innego
jak dla mnie Sony jest ok, dobra jakość wykonania, ładny obrazstrick - Pon 10 Maj, 2010
Synek napisał/a:
strick - czyli najlepsze lcd/plazmy są sony ?
Sony nie ma plazmy.
Sony ma jedynie lcd, teraz ostro wchodza na rynek z LED TV. W czerwcu maja sie pojawic jeszcze nowsze modele. Jak narazie jest to dalej tylko LED krawędziowy...
Poł roku temu mowiło sie, ze jezeli kupować tv, to albo sony, albo sharp.
Ja jak bym kupował to tylko sony, ale to chyba dla tego, ze jestem do nich przyzwyczajony. Zawsze miałem wszystko z sony, nigdy nie kupowałem innego sprzetu i pewnie dalej jezeli bede cos kupował to bedzie to sony.Michał - Pon 10 Maj, 2010 spokojnie, to było pytanie podchwytliwe
lcd moze i sony moze i nie, plazmy tylko i wylącznie Pioneer
Pioneer ma ciut lepszu obraz od konkurencji za to najszybciej się wypala, coś za coś
A z tym obrazem na Pioneerze to bez przesady, kul nie urywa...Bad-i - Pon 10 Maj, 2010
Byku jesteś czarny, śmieszny i Cię lubię dlatego ci wybacze. Poprostu sie nie znaszMichał - Pon 10 Maj, 2010 kamil - Pon 10 Maj, 2010 a ja mam Panasonica i kolejna także będzie tej firmy. Pionek fajny, ale za drogi.jakub - Pon 07 Cze, 2010 tez mam panasonica oczywiscie plazme i nastepna tez bedzie plazma panasonica zaden lcd sie nie umywakamil - Pon 07 Cze, 2010 ooo nareszcie się znalazł jeden co odróżnia te subtelności PiTT - Pon 07 Cze, 2010 raczej mocno subiektywne zdanie
równie dobrze można powiedzieć że evo jest lepsze od e-klasy
widziałem wiele ekranów i chyba najbardziej mi pasuje natruralny z soniaka, ale raczej bym nie pisał że jest to najlepszy tv na świecie bo ktoś może lubi mocno kolorowe samsungiMichał - Pon 07 Cze, 2010 PiTT - tak tak, sony najlepsze, a samsung kolorwy
zapraszam do mnie ....PiTT - Pon 07 Cze, 2010
Michał napisał/a:
PiTT - tak tak, sony najlepsze, a samsung kolorwy
zapraszam do mnie ....
a czytasz ze zrozumieniem kasztanie?
"i chyba najbardziej mi pasuje natruralny z soniaka, ale raczej bym nie pisał że jest to najlepszy tv na świeci"
nie musisz zapraszać, wierzę
już kiedyś pisałem, mój stary ma samsunga na ledach i w porównaniu z moim sony obraz jest bardzo sztuczny... oczywiście bardzo ładny i efektowny szczególnie na płytach demo, ale zanim kupiłem tego co mam trochę pooglądałem sobie i sony mi najbardziej podchodzi
tyle, nie mam zamiaru nikogo przekonywać Bad-i - Pon 07 Cze, 2010
Michał napisał/a:
PiTT - tak tak, sony najlepsze, a samsung kolorwy
zapraszam do mnie ....
Majk nigerze już ci raz mówiłem. Jestes smieszny, czarny i wesoly ale na TV sie nie znasz
Ja mam i Samsunga i Sony - przyznam ze ciezko okreslic ktory ma lepszy obraz. Poza faktem ze ogladanie Samsunga z funkcja motion flow ON jest masakryczne.PiTT - Pon 07 Cze, 2010 aha, jedna fajna rzecz w soniaku
obraz prosto z podpiętego aparatu jest o niebo ładniejszy niż na samsungu
wiem bo sprawdzałem
zakładam że chodzi o lepszy soft soniaka ogarniający foty