PiTT - Sob 09 Sty, 2010 kalendarz jest lepszy niż się spodziewałem, super jakość
mam u siebie kilka sztuk dla tych co nie odebrali w WawieKarQ - Sob 09 Sty, 2010 Odebrał, ale jeszcze nie powiesiłem.
Miło było poznać.GeKo - Sob 09 Sty, 2010 106 Mnie jutro w Tychach nie będzie bo jedziemy z Jacą WOŚP w Sosnowcu, wiec wyśle wam paczkę. Np do Michoola albo do Ciebie, Ok? Chyba że znajde inny sposób.Cartoon - Sob 09 Sty, 2010 Panowie, na chwilę obecną jestem mało mobilny... będzie możliwość odebrania kalendarza w troszkę późniejszym terminie? ŁukaszS3 - Sob 09 Sty, 2010 Będzie ale tylko 30 grudnia PGmaster - Sob 09 Sty, 2010
Cartoon napisał/a:
Panowie, na chwilę obecną jestem mało mobilny... będzie możliwość odebrania kalendarza w troszkę późniejszym terminie?
Trza bylo mowic to bym Ci wzial.Cartoon - Nie 10 Sty, 2010 Nie przewidziałem, że w piątkowe popołudnie zacznie śnieg tak nap....Jakarti - Nie 10 Sty, 2010 mam i ja.
thx!!Vlodarsky - Pon 11 Sty, 2010 Jeden z moich trzech kalendarzy wisi w recepcji serwisu
106 - Pon 11 Sty, 2010 geko dzialaj cos.. tak zeby nie byl u mnie / nas na listopad :)
jak nikt sie nie wybiera do ciebie to zapakuj i mi wyslij... daj znac to doplace
ile trzeba za przesylke...leon - Pon 11 Sty, 2010
chinskie znaczki pozdrawiaja "saxo w chinskiej dzielnicy" (cyt. Geko)
kalendarz na scianie - dzieki za niego pP - Pon 11 Sty, 2010 styczeń jest Jacek - Pon 11 Sty, 2010 może leon chciał się prezesowi przypucować leon - Pon 11 Sty, 2010
jacek czajka napisał/a:
może leon chciał się prezesowi przypucować
Ty to zawsze podstep wyniuchasz nawet porządnie posmarować nie moge
Jaco - Śro 13 Sty, 2010 Właśnie odebrałem kalendarz od Łukasza i jest całkiem fajny