Marek23 - Pią 09 Lip, 2010 W rajdzie Bułgarii nawet Raikonnen klepie Hirvonnena Anonymous - Pią 09 Lip, 2010 Asfalt, dlatego Raikkonen coś tam jedzie. Hirvo chyba nigdy nie był szybki na asfalcie.
Kurew... jeszcze pare lat temu śledziłem RSMŚ na bieżąco... teraz nawet zapomniałem że w ten weekend rajd... bida tam i nuda.jarek-malopolska - Pią 23 Lip, 2010 qbus - Pią 23 Lip, 2010 Poszło jarek-malopolska - Pią 23 Lip, 2010 Dzięki Jaco - Pią 30 Lip, 2010
Zostaje Citroen i Ford, wraca Mini, prawdopodobnie SAAB, może dojdzie jeszcze VW i Fiat i może się zrobić całkiem ciekawie Koto - Wto 10 Sie, 2010 Zbliża się Barum Rally, fajną mapkę Pinduli znalazłem na czeskim forum:
Swoją drogą to nie zgadzam się z nim, to tak jakby Ford ogłosił, że jeżeli Loeb i Citroen nadal będą wygrywać to oni odpuszczają. Trza się wziąźć do roboty nad 207'ką Panie Quesnel 106 - Śro 11 Sie, 2010 dla mnie to tez bez sensu. tym bardziej w polowie sezonu gdy troche im nie idzie.
przed sezonem jakos nie protestowali. skoda rulez jarek-malopolska - Czw 12 Sie, 2010 Koto fajna mapka, a jest tego więcej, mam zamiar sie wybrac na Barumke i chętnie bym ogarnał cos takiego jak ta mapka, może komuś by się udało znalezc stronke z ciekawymi miejscówkami na odcinkach, ie koniecznie oficjalną jarek-malopolska - Sob 28 Sie, 2010 Bryan sie rozkreca.. po porannym zwiedzaniu pola najlepszy na Trojaku i juz drugi w rajdzie !! Dobrze by było żeby jeszcze z raz trafił z oponami a Kopecky nie koniecznie to będzie MEGA ciekawa walka !!106 - Sob 28 Sie, 2010 barum na zywo w eurosporcie fydi - Sob 28 Sie, 2010
106 napisał/a:
barum na zywo w eurosporcie
chyba coś nie bardzo im wyszła ta relacja.jarek-malopolska - Sob 28 Sie, 2010 F.U.C.K zapomniałem, że to IRC i jest relacja LIVE choć ta właśnie zakończona nie do końca udana, chyba takie problemy przez pogode, tak czy siak zajefajnie, że wogole była !