M - Pią 30 Kwi, 2010 To git bedziemy się dogadywać TomsoN - Pią 30 Kwi, 2010 Ja pojadę jeśli mnie Grifin zgarnie jak obiecałzefir - Sob 01 Maj, 2010 jak moge ogarnac 3 osoby do siebie na trasie lodz- radom-moskwa
biore lustro wiec w czasie kiedy nie bede naparzal bede cykal prawdopodobnie fotki Anonymous - Sob 01 Maj, 2010 Ja biore Tomsoną , jeżeli ktos z wawy bedzie jeszcze chciał to wtedy kanapa zostanie na miejscu Lustro też biorę Anonymous - Śro 12 Maj, 2010 chciałem was tylko poinformować, że sprzedaż auta nie zmienia faktu, że dalej organizuję upalanko Janusz - Śro 12 Maj, 2010
pawela napisał/a:
chciałem was tylko poinformować, że sprzedaż auta nie zmienia faktu, że dalej organizuję upalanko
czy w takim razie jest jedno wolne miejsce ?? Anonymous - Pon 17 Maj, 2010 a gdzie tam GeKo - Pon 17 Maj, 2010 to widzę długi zażegnane skoro VTI po prawej a Bandyta po lewej Dobrze Anonymous - Pon 17 Maj, 2010 szczęście w nieszczęściu - dług spłacony, likwidacja lokaty i Bandit pod domem Janusz - Pon 07 Cze, 2010 Gdyby ktoś chciał odstąpić swoje miejsce (oczywiście za równowartość jego wykupienia ) to bardzo proszę o PWAnonymous - Czw 24 Cze, 2010 cosik info:
z doświadczenia wiem że taki układ sprawdza się najlepiej i jazdy na torze będą wyglądały tak:
10-12: swobodna, niczym nieograniczona jazda dla Was, zapoznanie, jeździcie ile chcecie, abyście się nie powytłukli
po 12: czasówki w jedną stronę.
potem odwracamy
14-16: swobodnie w drugą
po 16 czasówki w drugą
Ja na raz zazwyczaj robie max 5 kółek, potem nasze normalne opony nie dają rady, a po 20-30 jestem wręcz 'wyjeżdżony'
teraz trochę opierniczu
Otrzymałem dane do NNW od 5 osób z hh.org, POZOSTAŁYCH PROSZĘ O PRZESŁANIE DANYCH DO NNW W PRZECIĄGU NAJBLIŻSZYCH DNI!
Osoby te to:
saxorulez
Vlodarsky
anjas/mikan (włatewer który)
siema
GeKo
Dodatkowo osoby które wpłaciły zaliczkę, niech do końca miesiąca napiszą czy decydują się i dopłacają resztę, czy nie jadą i zwracam zaliczkę.
Osoby te to:
Vlodarsky
Janusz
Cartoon
Jeśli ktoś wysłał a nie doczytałem - mój błąd.
poza tym sytuacja pod kontrolą rasta - Czw 24 Cze, 2010 pawela, da się jeszcze załapać, może jakieś miejsce się zwolniło GeKo - Czw 24 Cze, 2010 czy jeśli ktoś jeszcze będzie jeździł moim samochodem też musi mieć NNW?Cartoon - Czw 24 Cze, 2010
rasta napisał/a:
pawela, da się jeszcze załapać, może jakieś miejsce się zwolniło
Łykaj moją miejscówkę... mnie prawdopodobnie nie będzie wtedy w polszy...rasta - Czw 24 Cze, 2010 No to łykam - trza skopać dupy Coltom