To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

PiTT - Pon 19 Kwi, 2010

a tu przykład co media robią z ludzi

http://wiadomosci.onet.pl...3,kioskart.html

"Od początku było wiadomo, że synek Gabrysi będzie miał na imię Wiktorek. – Ale kiedy zaczęłam się o tym wszystkim dowiadywać, to pomyślałam sobie, że na drugie dam mu Lech – mówi. – Nie interesuję się polityką. Ale bardzo go lubiłam."

bez komentarza, ale aż się prosi żeby napisać...

PiTT - Pon 19 Kwi, 2010

i w ramach ciekawostki
opis wydarzeń wg. "Tadeusza" znalezione na www.niezalezna.pl

http://niezalezna.pl/article/show/id/33217

ocenę stanu zdrowia zostawiam indywidualnej ocenie ;)

Barejka - Pon 19 Kwi, 2010

sluchalem to kilkanascie razy i trzeba miec naprawde zryty beret zeby slyszec te wypowiedzi z postu PiTTa, o_O
arssss - Pon 19 Kwi, 2010

http://pokazywarka.pl/divbns-2/

a tutaj mamy pokazane Gdzie wypatrzono żyjących ludzi na miejscu katastrofy oraz tych co niby strzelali.

anjas - Pon 19 Kwi, 2010

ja wciąż nic tam nie widzę :/

Szczerze mówiąc to ja też. Może teoretycznie tą niby białą postać co macha. reszta dla mnie to jakieś zamazane nie wiadomo co.
PiTT - Pon 19 Kwi, 2010

arssss napisał/a:
http://pokazywarka.pl/divbns-2/

a tutaj mamy pokazane Gdzie wypatrzono żyjących ludzi na miejscu katastrofy oraz tych co niby strzelali.

ciekaw jestem czy ktoś przez chwilę wziął pod uwagę zniekształcenia jakie mogą powstać przy kręceniu kiepskim aparatem
zakładam że to nie była kamera HD a gość cały czas trząsł ręką
mały ruch i widzimy to co niektórzy chcą zobaczyć...

A bo to raz tak było,że ludzie widzieli rzeczy ,których naprawdę nie było.
Ludzka wyobraźnia potrafi dużo człowiekowi "pokazać" . Kiedyś widziałem jakiś filmik,że niby Yeti tam miał być,póki nie wiedziałem,że tam niby coś jest to nie widziałem żadnego człowieka śniegu jak mi powiedzieli,że tam gdzieś Yeti biega to już go widziałem.

PiTT - Pon 19 Kwi, 2010

dokładnie, dlatego wkleiłem w ramach ciekawostki
swoją drogą ciekaw jestem ile osób jest w 100% przekonana że tak było
obstawiam że kilka milionów xD

Im popularniejszy będzie ten filmik i te opisy tym więcej ludzi będzie przekonanych,że tak było:) potem ktoś w Tv albo w jakimś innym środku masowego przekazu udowodni,że to ściema i nie znajdziesz nikogo kto się przyzna ,że w to wierzył :D
Greg - Pon 19 Kwi, 2010

PiTT napisał/a:
ciekaw jestem czy ktoś przez chwilę wziął pod uwagę zniekształcenia jakie mogą powstać przy kręceniu kiepskim aparatem
zakładam że to nie była kamera HD a gość cały czas trząsł ręką
mały ruch i widzimy to co niektórzy chcą zobaczyć...

Nasz rząd prześle nagranie do CSI a oni juz tak to powiększą, że będzie widać nawet zmarszczki na twarzach.

Vide:

;D ;D ;D

M - Wto 20 Kwi, 2010

AndreXSi napisał/a:
eM, czy Ty naprawde wierzysz w to co piszesz? wierzysz że wypadek TU mógł być spowodowany przez Rosjan?

A ty wierzysz w to co czytasz? TO czytaj dokładnie a nie jedz bajgle.

M - Wto 20 Kwi, 2010

PiTT, ja tak jak mówię uważam ze to był totalnie nieszczesliwy zbieg okolicznosci a nie zaplanowany zamach.

Jestes agnostykiem z tego co pamiętam?
Jakie masz w tej chwili powody zeby przeświadczać o tym że to był wypadek?
Jesteś w 100% pewien? Myślę że nie, a jednak ośmieszasz inne wersje wydarzeń - mogły być różne - my tego nie wiemy. Dopoki sledztwo sie nie zakonczy i to mozemy sobie gdybać.

Tak jak napisałem -jest ważne kto to spowodował/ i lub czy to był nieszczesliwy wypadek (raczej sie ku temu skladniam choc nie mam w ogole pewnosci) ale bardzo wazne jest kto na tym zyskał w konsekwencji, bo z konsekwencjami musimy my teraz się zmierzyć oprocz tego ze ważne jest poznanie prawdy.

PiTT - Wto 20 Kwi, 2010

:D
ale co agnostycyzm ma do tego całego zdarzenia?? ;D
wiele razy pisałem że wg. mnie na 99% był to nieszczęśliwy wypadek, ale jak dobrze zauważyłeś, jest 1% który świadczy o tym że to był zamach
ośmieszam tylko idiotów internetowych, którzy siedzą od 10.04 w słuchawkach na łbie i lupą w łapie i za wszelką cenę szukają sensacji kosztem tragedii
nikt w pełni rozumu nie może tego popierać
widziałeś tą analizę filmiku, mi kopara opadła jak to przeczytałem, ale to nie jest przypadek jednostkowy o czym świadczą komentarze innych osób, niektórzy na serio w to wierzą

natomiast w żadnym stopniu nie ośmieszam niezależnej.pl, jest wyraźny zapis że nie ponoszą odpowiedzialności za treści, komentarze itd.
wg. mnie jest to serwis ultra-prawicowy i ostatnio często zaglądam żeby poczytać jak ludzie mogą być stronniczy, ale eM, luzik i pokój
znasz mnie i wiesz że jak mnie coś wkurza to to komentuję i pokazuje co mi nie pasuje
uważam że dopóki nie będzie profesionalnej analizy filmu to nie powinno się doszukiwać sensacji w tym co widzieliśmy
jeśli będzie tak, że ruscy maczali w tym paluchy to przyznam się do błędu i będę bardzo zawstydzony tym co pisałem ;)

Stf - Nie 25 Kwi, 2010

właśnie była dosyć ciekawa audycja na tvn24 z Bielanem m.in. dotycząca tego:

http://www.gazetaprawna.p...o_klamstwo.html

ps. czy ktoś mógłby podczyścić trochę temat ?