he he to chyba musze sie przejechac pugiem w nocy - bo do tej pory nic takiego nie zauwazylem (czy CL daja ten efekt iskry przy zwyklej jezdzie??)
Jak już zgubisz tylne klocki, to na pewno iskry z zacisku trącego o tarcze ,będą dawały niezły efekt świetlny Mick - Pon 19 Lip, 2010 kolejne foto:
jarek-malopolska - Pon 19 Lip, 2010 Fot: Ewa Manasterska:
Fot: Janusz Orządała:
Fot: Bartosz Rozkrut:
Fot: Jarosław Wełna:
Fot: Marcin Jasicki:
Fot: Rafał Urbaniec:
Fot: Jacek Mazur:
Fot: Jacek Kutta:
Fot: Leszek Porwit:
Fot: Zbigniew Bury:
qbus na razie tyle jest w necie, ale jak się coś pojawi to edytuję posta i dorzucę do tego qbus - Pon 19 Lip, 2010 dzieki wielkie... jak cos bedzie to wrzucaj bo nawet nie mam kiedy szukac Koto - Pon 19 Lip, 2010 Prze jaja ten rajd, zobaczyłem tylko jeden odcinek, a najlepiej przejechała Alfa jadąca jako 00 jarek-malopolska - Pon 19 Lip, 2010
qbus napisał/a:
dzieki wielkie... jak cos bedzie to wrzucaj bo nawet nie mam kiedy szukac
Bedzie w temacie jak sie pojawi coś
A tu coś dla matta: matt - Pon 19 Lip, 2010 dzięki, dzięki dwie już widziałem wczoraj
oesreocrds wypuścił filma z nami ale połowe materiału to jest albo przejazd wolny, albo kapeć na zawoi ale zawsze coś, zbieram co się da jak małe dziecko http://www.youtube.com/watch?v=uL2SjMHtNIgMarek23 - Pon 19 Lip, 2010 matt,jedziesz Rzeszowki? Tychy 3L?matt - Pon 19 Lip, 2010 i qbusy też są : http://www.youtube.com/watch?v=mQH-8ce42w4speed555 - Pon 19 Lip, 2010 jutro zapodam jakieś fotki, bo musze wreszcie odespać wszystkie imprezy:)Anonymous - Śro 21 Lip, 2010 uuuuuu chyba jarkowi należy się pomógł za umieszczenie tak ładnie zdjęć jarek-malopolska - Śro 21 Lip, 2010 Zgadzam się w 100% z Marcelem tymczasem Qbus i matt posty zedytowane, nowe foty dodane Bad-i - Śro 21 Lip, 2010 przejechalem sie dzisiaj po Harbutowicach, o Panie ale ta pierwsza partia wymiata.fydi - Śro 21 Lip, 2010 qbus może napisać mi co papież spieprzył za pierwszym i za drugim razem?106 - Czw 22 Lip, 2010
fydi napisał/a:
qbus może napisać mi co papież spieprzył za pierwszym i za drugim razem?
tez jestem ciekawy bo z tego co slyszalem to gosc jest prawie w 100% nieomylny
wiec to tym bardziej interesujace i zarazem pech ze wlasnie na was trafilo
Bad-i napisał/a:
przejechalem sie dzisiaj po Harbutowicach, o Panie ale ta pierwsza partia wymiata.