To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

bizon - Pią 30 Lip, 2010

http://mises.pl/blog/2010...wowalo-szwecje/
Anonymous - Pią 30 Lip, 2010

eM napisał/a:
Nie moglem przemilczeć faktu ze PO wyruchało swoich żelaznych wyborców w dupsko.

oj nie prawda , Tusk nie mówił o Irlandii tylko o Ilandi wyimaginowanym państwie , którego obywatele , srednio co 4-5 lat daje sie wygrzmocić w piarda bandzie kretynów

Jakarti - Pią 30 Lip, 2010

dlugi artykul...
przeczytalem tylko wstep. reszte ogarne sobie w domku.

cos czuje, ze jest w nim kwintesencja problemow ludzkosci.. czyli zamiast licz na siebie bo nikt Ci nie pomoze, licz na innych bo i tak Ci ktos kiedys da cos za darmo..

Vlodarsky - Sob 31 Lip, 2010

to ja wrzucę taką piosenkę jedną

bizon - Sob 31 Lip, 2010

http://www.adamduda.pl/2010/07/29/frajerzy-narodu/
Michał - Sob 31 Lip, 2010

Cytat:
Ministerstwo Finansów planuje likwidację ulgi za wydatki na dostęp do internetu. Jutro ma o tym poinformować resort finansów - dowiedział się TVN24.pl.

Ulga internetowa obowiązuje od 2005 roku. Miała stanowić rekompensatę za podwyżkę VAT-u na internet do 22 proc. Z ulgi może skorzystać jednocześnie nawet kilku członków rodziny, jeśli wszyscy są podatnikami, a ich nazwiska widnieją na fakturze....W skrócie można wyjaśnić, że ulga internetowa polega na odliczeniu od dochodu poniesionych w roku podatkowym wydatków z tytułu użytkowania sieci
internet w lokalu (budynku) będącym miejscem zamieszkania podatnika w wysokości nieprzekraczającej w roku podatkowym kwoty
760 zł.

Przypominamy, że z ulgi internetowej za 2008 rok skorzystało prawie 3,2 mln osób, odliczając blisko 1,8 mld zł (średnio 578 zł). Według danych Urzędu Komunikacji
Elektronicznej z łącza
internetowego na koniec 2009 roku korzystało 7,3 mln użytkowników.

Warto przypomnieć, że jeszcze w czerwcu tego roku Komisja Przyjazne Państwo informowała, że chce likwidacji ograniczeń w stosowaniu ulgi na internet. Chce zniesienia warunku korzystania z sieci w miejscu zamieszkania. Zamiast faktur ulgę potwierdzi każdy dokument z danymi nabywcy i sprzedawcy usług
.

źrodło: TVN24.pl

Strzał w kolano
Dobranoc

M - Sob 31 Lip, 2010

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JrnhFZilEeg&hl=pl_PL&fs=1?rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JrnhFZilEeg&hl=pl_PL&fs=1?rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
CHRZANEK - Wto 03 Sie, 2010

To co sie dzieje pod pałacem prezydenckim to przechodzi ludzkie pojęcie.

Moim zdaniem ktoś powinien zrobic z tym porzadek.

Szopka trwa od kilku dni - nikt nic nie robi.

Wg mnie to jest chyba w gestii władz stolicy...

pP - Wto 03 Sie, 2010

a najlepsze jest to, że miasto pewnie wydało z 100k na obsługe tego całego zamieszania a nagle stanęło 10 osób i to wszystko zatrzymało :rotfl:
to jest szopka jakich mało ale miasto jest samo sobie winne..powinni to zaraz usunąć po żałobie..a ten krok o przesunięciu uroczystości przeniesienia to strzał w kolano, bo teraz jeszcze ciężej będzie mi go ruszyć :wall:

M - Wto 03 Sie, 2010

Powinni ich polać z armatki, spałować a potem wywieźć na szucha.
pP - Wto 03 Sie, 2010

eM napisał/a:
Powinni ich polać z armatki, spałować a potem wywieźć na szucha.

skoro to proponujesz :rotfl:

Macku nie powiesz mi, że to co się dzieje przed tym krzyżem jest normalne i powinno mieć miejsce w cywilizowanym kraju. Nie mam nic do PiSu i znam wielu ludzi, którzy są wykształceni i potrafią wypowiedzieć się na temat swoich poglądów. Przegram Kaczyński wybory i trudno - trzeba przejść dalej do porządku dziennego. Ale została pewna grupka zwolenników prezesa i na śmierć i życie będą bronić (wtf nie wiem czego tak naprawdę :/ - a najlepsze ze oni też nie!)..i jeszcze nazywają się obrońcami krzyża - niech oni się od krzyża i wiary katolickiej odstosunkują bo tym co reprezentują to im bardzo daleko!

PiTT - Wto 03 Sie, 2010

latara tu, latara tam
i po problemie ;D

M - Wto 03 Sie, 2010

Dokładnie
Marek23 - Wto 03 Sie, 2010

Ja bym tych ludzi roztrzelał...przynoszą wstyd w polsce. Mordy w kubeł i płacic wyższy Vat.
206 Gti - Wto 03 Sie, 2010

ŻENADA!

Jestem za propozycją EMa