qbica - Pią 18 Mar, 2011 ja jadę! Już pare dni temu zauważylem info o Valassce i od razu pisałem do kumpla że trzeba w tym roku wcześniej zacząć sezon oglądarowy Bad-i - Pią 25 Mar, 2011 Niestety Kosciuszko juz stoi
Ale poza tym Cytryny znowu zamiataja (to sa jednak de beściaki)
mini daje rade.. ciekawe jak bedzie z pelnym pakietem areo i z sordo za kierownica?Marek23 - Pią 25 Mar, 2011 Kto za Loebem? Ja tak 106 - Pią 25 Mar, 2011 ja nie
valasska 2011
http://www.ewrc-results.c...group=§ion=
pierwsza oska w generalce - SKODA FABIA R2 <--- a wg niektorych miala byc
taka niekonkurencyjna. 4ta oska na odcinku rowniez fabia R2.
w generalce po os2 pierwsza oska Fabia R2, za nia Ignis S1600, C2 S1600 i kolejna Fabia R2
po 2 odcinkach janek w ds3 r3 traci do fabi r2 1min13 sek
rychla skoda Bad-i - Pią 25 Mar, 2011
106 napisał/a:
ja nie
valasska 2011
http://www.ewrc-results.c...group=§ion=
pierwsza oska w generalce - SKODA FABIA R2 <--- a wg niektorych miala byc
taka niekonkurencyjna. 4ta oska na odcinku rowniez fabia R2.
w generalce po os2 pierwsza oska Fabia R2, za nia Ignis S1600, C2 S1600 i kolejna Fabia R2
po 2 odcinkach janek w ds3 r3 traci do fabi r2 1min13 sek
Cytrynki sie bawią...a chłopaki z forda na chwilkę na czele, z akcentem na "chwilkę".Koto - Pią 25 Mar, 2011 Tarabus tą Fabią całkiem konkretnie dawał, hamowanie to jakiś kosmos, chyba najpóźniej ze wszystkich, a do Chmielewskiego nie porównujcie bo nic nie jedzie. Ciężko porównac Fabię do innych osiek na tym rajdzie bo tam nikogo mocnego nie ma teraz, może tylko Minarik w Clio R3. Nawet do niego nie można porównac bo zdechło Clio.fydi - Sob 26 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
Cytrynki sie bawią...a chłopaki z forda na chwilkę na czele, z akcentem na "chwilkę".
moim zdaniem przepuszczanie a wyjazd 8 sekund przed na szutrze to dwie rozne sprawy...fydi - Sob 26 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
moim zdaniem przepuszczanie a wyjazd 8 sekund przed na szutrze to dwie rozne sprawy...
wiadomo, ale oba zagrania są poniżej pasa i niezgodne z duchem fair-play. kto mieczem wojuje ten sam od niego ginieBad-i - Sob 26 Mar, 2011
fydi napisał/a:
Bad-i napisał/a:
moim zdaniem przepuszczanie a wyjazd 8 sekund przed na szutrze to dwie rozne sprawy...
wiadomo, ale oba zagrania są poniżej pasa i niezgodne z duchem fair-play. kto mieczem wojuje ten sam od niego ginie
hmm nie do konca sie moge z tym zgodzic.martin.h - Sob 26 Mar, 2011 Dla mnie te dzisiejsze rajdy są nudne jak flaki z olejem, Loeb też mnie już nudzi, jak i cały pojedynek Ford-Citroen.
Kiedyś nie było kombinowania, było ostre napier.dalanie od początku do końca, trasa miała nieraz i tysiąc km OeSowych. Rajd był dla twardzieli, a nie dla obrażających się dziewczynek. No i atmosfera była taka przyjacielska, a teraz każdy zamyka się w swojej przyczepie i relaksuje bo się zmęczył.Bad-i - Sob 26 Mar, 2011 martin.h - ale sugerujesz ze Loeb i Citroen są za słabi czy jak. Jak w kazdym innym sporcie wygrywa tylko jeden bo jest geniuszem to tez go krytykujesz?Marek23 - Sob 26 Mar, 2011
fydi napisał/a:
wiadomo, ale oba zagrania są poniżej pasa i niezgodne z duchem fair-play. kto mieczem wojuje ten sam od niego ginie
Odpuszczanie to jedno. A powodowanie,że jadący za Tobą jedzie w chmurze kurzu i nic nie widzi ma w sobie jednak dużo więcej chamstwa. Ale Hirvo i tak nie zrobi mistrza, więc to jedyne jego podrygi.