To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!

Gotti - Śro 05 Sty, 2011

DeeS napisał/a:
Gotti napisał/a:
DeeS napisał/a:
1.06.498 (k) mam pewne watpliwosci co do tego czasu 1.05.2xx nie jestem przekonany aby ten czas byl krecony na miekkich oponach SPORTOWYCH ewentualnie czas nie czysty.

bo ponad 1 sekunde zejsc na tak krotkim torze to wiecznosc.

to nie miej :/

http://img828.imageshack.us/i/img0416q.jpg/

zdjecie fajne, ale co z tego jesli ja widze jakies inne auto niz ja mam. Ja mam zegar do 240 km/h i ni zły czlowiek wiecej... u Ciebie jest 240 potem chyba 260 wiec nie wiem o co chodzi.

Nie wiem moze sie myle ale dla mnie ten czas to szok, wrecz nierealny .

Caly myk w tych czasach polega wlasnie na tym aby kazdy jechal fura z ARCADE a nie kupionego ze swojego garazu. zaraz ogarne jak podesłac replay.

Widzę, że i tak mam inaczej licznik niż pozostali, bo u mnie jest w kółku do tego wyskalowany do 300, w przypadku każdego auta czy to mini czy m3.

Co do replay-a - chyba nie ma szans jak nie jest zapisany przez użytkownika (?) gdyby jednak, to udziel wskazówek jak to zrobić.

iQ - Śro 05 Sty, 2011

Sprawdzilem i swoim mini ktore jest po przerobkach mam licznik do ponad 300 a w seryjnym jest licznik do 240 :wstyd:
DeeS - Śro 05 Sty, 2011

no wlasnie. Gotti jak wejdziesz w time trial ale ARCADE i wybierzesz auto nie z ULUBIONYCH a z ARCADE ONLY to bedziesz mial fure ta co my. Licznik wyskalowany na ponad 300 to oznaka dlubanych fur jak juz sie raz ja zdlubie nie ma szans zeby powrocil do fabrycznych ustawien.

Nie moge dojsc do tego jak wyslac replay.

106 - Śro 05 Sty, 2011

u mnie w tym ktorym latam na czas licznik tez jest do 240
anjas - Śro 05 Sty, 2011

u mnie też licznik do 240.

Gotti:

:D

iQ - Śro 05 Sty, 2011

z ciekawosci ogladania licznika wykrecilem swoj najlepszy czas :rotfl: 1:06.632
Bad-i - Śro 05 Sty, 2011

wylaczylem ducha i jest progres (pare lajtowych ;) )

Uploaded with ImageShack.us

najgorsze jest to ze w drugim sektorze trace nadal .2xx sekundy

Gotti - Śro 05 Sty, 2011

DeeS napisał/a:
no wlasnie. Gotti jak wejdziesz w time trial ale ARCADE i wybierzesz auto nie z ULUBIONYCH a z ARCADE ONLY to bedziesz mial fure ta co my. Licznik wyskalowany na ponad 300 to oznaka dlubanych fur jak juz sie raz ja zdlubie nie ma szans zeby powrocil do fabrycznych ustawien.

Nie moge dojsc do tego jak wyslac replay.

Tak, tylko że nie mam mini w ulubionych :ble:

btw. - gdzie można zmienić licznik z okrągłych zegarów na takie jak w Waszych screenach ?

DeeS - Śro 05 Sty, 2011

musisz zmienic widok na " za samochodem"
Gotti - Śro 05 Sty, 2011

korzysta ktoś z widoku ze zderzaka żeby zobaczyć czy okrągłe zegary też mają do 240?
Bad-i - Śro 05 Sty, 2011

Gotti napisał/a:
korzysta ktoś z widoku ze zderzaka żeby zobaczyć czy okrągłe zegary też mają do 240?

specjalnie sprawdziłem wszystkie widoki - ponizej ten o który pytasz

anjas - Śro 05 Sty, 2011

Gotti ma po prostu jakąś inną wersję.
Pewnie już dwudzieste pierwsze GT5, dlatego jest trochę inne niż te nasza, zwykłe, pierwsze egzemplarze w rękach.
Ale grunt, że czas mistrzowski!

Jaco - Śro 05 Sty, 2011

Ja zrobiłem 1.00,100

w Paincie :rotfl:

anjas - Śro 05 Sty, 2011

dobra Panowie, grajmy uczciwie, bo inaczej cała zabawa będzie po chooyu.
Gotti - Śro 05 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:
Gotti napisał/a:

specjalnie sprawdziłem wszystkie widoki - ponizej ten o który pytasz

[url=http://img717.images...266.jpg]Obrazek[/URL]

ja mam do 320km/h, czy to mini, golf, delta etc. Jeśli ma to znaczenie to nie robiłem jeszcze żadnej aktualizacji gt5.

tak czy owak widzę jakąś głupią napinkę włącznie z debilnymi komentarzami anjasa. Proszę o wykreślenie z listy i życzę powodzenia w rywalizacji.

pzdr.