dzięki..ja jednak jestem debilem nie wiedziałem ile..tak na oko myślałem że w chójmisiek86electro - Pią 14 Sty, 2011 Byłem dzisiaj u dentysty powiedział rwiemy "6" mowienie ma opcji!! poszedłem do drugiego. ok odbudujemy za tys zł coż tyśpojdzie w zęba Barejka - Pią 14 Sty, 2011 misiek86electro, sprzedaj saxo, kup szczeke k-mart - Pią 14 Sty, 2011
misiek86electro napisał/a:
Byłem dzisiaj u dentysty powiedział rwiemy "6" mowienie ma opcji!! poszedłem do drugiego. ok odbudujemy za tys zł coż tyśpojdzie w zęba
idz sie napij za ta kase.
bol przejdzie, dziura zniknie.misiek86electro - Pią 14 Sty, 2011 wziałem bez znieczulenia dentysta pyta "Pan jest masochista" nie zaraz mam impreze firmowa musze zrobic swój ząb to jednak swój ząb KarQ - Pią 14 Sty, 2011
Jacek napisał/a:
KarQ napisał/a:
e, tylko jednego.
dzięki..ja jednak jestem debilem nie wiedziałem ile..tak na oko myślałem że w chój
spoko, po prostu nie uważałeś kiedy było potęgowanie, pierwiastkowanie, funkcja trygonometryczna oraz wielomiany Jacek - Sob 15 Sty, 2011 Drogi Kolego M
żeby nie było jątrzenia i rozpisywania się nie mam zamiaru dłużej być klubowiczem.
zanim coś odpiszesz to przekulaj różaniec albo wystaw łeb przez okno i policz auta w korku..
a za nazwanie mnie debilem, w dniu wczorajszym, w kontekscie zupełnie nie mającym nic z poczuciem humoru to sobie jeszcze kiedyś porozmawiamy...M - Sob 15 Sty, 2011 Spłyneło to po mnie. A groźbę od Ciebie przyjmuję.Jacek - Sob 15 Sty, 2011 mam gdzieś Twoje zdanie...
jest takie stare lwowskie przysłowie które powtarzał mój dziadek
"Nie tykaj gówna bo śmierdzi"M - Sob 15 Sty, 2011 Chciałbyś coś jeszcze dodać na koniec?