Gdzie gdzie?
Koło mnie też jest chińczyk (też na bielanach mieszkam) ale raczej średni.
Więc może rzucisz dobrym namiarem
Na żeromskiego jest chińczyk, taki średni ale bardzo tani
no tam przy Marymoncie, przy policji
w tej budzie siedzi w kuchni chyba 10 azjatów
co ciekawe wszyscy mieszkali w 1 mieszkaniu u mnie w klatce
zawsze było świeże i dobre jedzenie, ryż smażony z kurakiem albo łeptowiną
ew. kuczak w cieście
to jest chyba Żeromskiego jak EM napisałM - Czw 20 Sty, 2011 A to przy policji to inny jest muszę spróbować. Tu u mnie to goście wyglądają jak z filmu kungfu PiTT - Czw 20 Sty, 2011 tu, polecam
dużo, świeżo, tanio
Bonczek - Czw 20 Sty, 2011 PiTT jak to jest dobry chińczyk to zapraszam na Bemowo do Lotosa - nie czarnego Gaydek - Czw 20 Sty, 2011 Temat postu: [s] Mieszkanie - Warszawa/Włochy2 pokoje
bezpośrednio
do zamieszkania od zaraz
http://allegro.pl/warszaw...1420057794.html
Cena 325 000zł
kontakt bezpośredni 508 250 762MoRToN - Czw 20 Sty, 2011 straszne macie ceny w tej Wawiekubas - Czw 20 Sty, 2011
MoRToN napisał/a:
straszne macie ceny w tej Wawie
To nie jest starszna cena jeszcze. PiTT - Czw 20 Sty, 2011 Temat postu: Re: [s] Mieszkanie - Warszawa/Włochy
proszę nie zaśmiecać tematu
Rasputin - Czw 20 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
no tam przy Marymoncie, przy policji
w tej budzie siedzi w kuchni chyba 10 azjatów
co ciekawe wszyscy mieszkali w 1 mieszkaniu u mnie w klatce
zawsze było świeże i dobre jedzenie, ryż smażony z kurakiem albo łeptowiną
ew. kuczak w cieście
to jest chyba Żeromskiego jak EM napisał
Potwierdzam, jest to jeden z najlepszych chińczyków w Warszawie(oczywiście w tym standardzie). Strasznie popularny,jedyny minus że zawsze jest pełen policjantów
Nie polecam za to chinczyka w Wilanowie na rogu Lentza/Wiertniczej Gaydek - Czw 20 Sty, 2011 15 Central Park West, New York City, NY 10023
Unit 5BR
5 beds
High Rise
Condo
Pets Allowed
Garage Lot
Concierge
Door Attendant
Elevator
$55,000,000Bad-i - Czw 20 Sty, 2011
Rasputin napisał/a:
Dzik napisał/a:
t;]kurcze dla mnie idealną miejscowka jest stary mokotów (mowa o dzielnicy z domkami). Tam trafic nawet stary dom ale z fajna dzialko to poprostu bajka (taka sama jak trafienie 6ki w totka )
Obecnie szóstka w Lotto to ci starczy na 1/3 domu na mokotowie.
po pierwsze - po raz kolejny ktos cytujac moja wypowiedz ma inna osobe w cytowanych (w tym przypadku wypowiedz jest moja a wyglada jak Dzika)
po drugie - dobra 6ka w totka spokojnie wystarczy na dom na mokotowieMichał - Czw 20 Sty, 2011 Temat postu: Re: [s] Mieszkanie - Warszawa/Włochy
15 Central Park West, New York City, NY 10023
Unit 5BR
5 beds
High Rise
Condo
Pets Allowed
Garage Lot
Concierge
Door Attendant
Elevator
$55,000,000
czarnuch, w samych gaciach, z wielkim liściem bambusa do machania w gorące dni.
Liść przyczepiony na pale.Bonczek - Czw 20 Sty, 2011 Wg tłumacza google to operator drzwi/obsługujący drzwi Gaydek - Czw 20 Sty, 2011 Tłumacz Majk lepiej sobie z tą zagadką poradził