Bonczek - Wto 15 Mar, 2011 Wraz z rozlanym olejem idealnie maskuje odciski - niestety znany sposób.PiTT - Wto 15 Mar, 2011
M napisał/a:
Kurde o akcji z gaśnicą słyszę nie pierwszy raz, co za bydlęta je#bana swołocz
powinno się ręce ucinać złodziejom... serio piszękosmita - Wto 15 Mar, 2011 +milion
ostatnio "popularne" są evo X
kolesiowi z evo.org próbowali buchnąć ostatnio, straty wyceniono na 78k netto
Cytat:
do wymiany z grubsza rzecz biorąc:
- komputer
- plastiki kolumny kierownicy + kierownica
- inne plastiki deski rozdzielczej
- zegary
- lampy przednie - przecięte przewody
- główna wiązka elektryczna
- stacyjka + imobilajzer + zamek
- szyba
- linka otwierania pokrywy silnika
+ szereg innych drobiazgów
rasta - Wto 15 Mar, 2011 To chyba będzie kasacja Walle - Czw 17 Mar, 2011 Dziś w nocy na Woli zawinęli mojemu kumplowi niebieskie BMW E60 525d touring. Czyli wciąż kradną auta....M - Czw 17 Mar, 2011 To wszystko przez powrót ruskiej mafiiStf - Czw 17 Mar, 2011
Walle napisał/a:
Dziś w nocy na Woli zawinęli mojemu kumplowi niebieskie BMW E60 525d touring. Czyli wciąż kradną auta....
Nie koniec tematu.... W bagażniku był komplet nowych B8 do E30tki.....PiTT - Pią 25 Mar, 2011 trochę częsci się pojawia na rynku
http://allegro.pl/mazda-3...1481553247.html
zakładam że silnika by się nie odważyli wystawić, ale można ew. dopytać czy nie mają innych podzespołów do mps'aVlodarsky - Pią 25 Mar, 2011 qrde - Wołomin - blisko i kolor zderzaka ten sam Jacek - Pią 25 Mar, 2011 a łopata na zdjęciu dla przestrogi!PiTT - Pią 25 Mar, 2011
Vlodarsky napisał/a:
qrde - Wołomin - blisko i kolor zderzaka ten sam
wysłałem Karolowi
kurde, strasznie dużo gratów mają do czerwonego mpsa Bad-i - Pią 25 Mar, 2011 do czerwonego to maja tylko zderzał tył
Swoja droga fajnie by bylo takie auto cala oznakować - troche pozniej by sie zdziwili.....
Nie wiem na jakiej zasadzie ale chyba Subaru ma jakies DNAWalle - Pią 25 Mar, 2011 sprawa jest prostaJakarti - Pią 25 Mar, 2011 Walle,