leoś ta megana jest 5 furtach u PietrzakaMarek23 - Pią 11 Mar, 2011 Ok,M, przekonales mnie.saxorulez - Pią 11 Mar, 2011
leon napisał/a:
Łukasz jaki model catcamsa jest przewidziany typowo na ulice i kto jest u nas w stanie auto pod to wystroić ?
model wałków jaki bym polecał to: 5502428 jeśli chcesz zostać na seryjnym ECU z remapem.
nie wiem kto to wystroi niestety... moze warto kupić SA i nie szukać kogoś kto to ogarnie bo widzę że ten słynny Hans z fastchip czy jakoś tak nie zaszalał jeszcze z żadnym boskim projektem.GeKo - Nie 13 Mar, 2011 saxorulez, Porównywałem jakiś czas temu ten rodzaj wałków bodajże z pipercamsem lub kentcamsem. Wynik na 186KM nie robił szału, piper lub kent dawał jeśli dobrze pamiętam 195KM na seryjnym kompie. w UK sporo osób kupuje Colombo Bariani. Jakbym chciał do sportu furę robić a nie wchodzić w SA to pewnie bym takie wałki przytulił.
Leon wszystkie info, masz w dziale JMS na cliosport.net, jest cały projekt od początku projektu do finalnej wersji opisany.leon - Nie 13 Mar, 2011 podeślij linka - być może nie ma dostępu do tej części cs.netsaxorulez - Nie 13 Mar, 2011
GeKo napisał/a:
Wynik na 186KM nie robił szału, piper lub kent dawał jeśli dobrze pamiętam 195KM na seryjnym kompie
Pokaż czasy wszystkich, zobaczymy jak to jest dokładnie. Ciężko mi się ustosunkować.
Z jakiejś przyczyny K-Tec sprzedaje Cat Cams a nie resztęGeKo - Pon 14 Mar, 2011 Powiem szczerze nie pamiętam w którym miejscu na cliosport.net to siedziało, ale pamiętam że wykresy z tych wałków kent lub pipera były ładniejsze.was79 - Pon 14 Mar, 2011
leon napisał/a:
będzie to dailydriver dla przyszłej żony (na szczęście dopiero za ponad rok )
Na mocy się nie znam, niestety na temat: auto+żona mogę się wypowiedzieć:
Poza tym po dyskusji (o ile dyskusją można nazwać jednostronny monolog żeńskiej części dyskutantów - dodatkowo z natężeniem głosu rosnącym wykładniczo) dowiedziałem się, że de facto to moja wina Maciusiowy - Pon 14 Mar, 2011
was79 napisał/a:
jednostronny monolog żeńskiej części dyskutantów - dodatkowo z natężeniem głosu rosnącym wykładniczo
Bart - Pon 14 Mar, 2011 ładne kołpaki, takie sportowewas79 - Pon 14 Mar, 2011 żadnych alufelg , bo musiałbym je oddawać do malowania kilka razy do rokumartin.h - Pon 14 Mar, 2011
Bart napisał/a:
ładne kołpaki, takie sportowe
Jeden taki kołpak kosztuje tyle co nie jedna felga aluminiowa Maciusiowy - Pon 14 Mar, 2011 że o takim nie wspomnę:
skręcane + chrom + spinner...
albo wersja mat z techo...
martin.h - Pon 14 Mar, 2011 Maciek ja pisałem na poważnie 240zł/sztuka Maciusiowy - Pon 14 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
Maciek ja pisałem na poważnie 240zł/sztuka
w tesco za 240pln, pojesz, popijesz, ubierzesz się ...i jeszcze furę przerobisz o!