To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - lack of power

Jacek - Pią 11 Mar, 2011

k-mart napisał/a:
Jacek napisał/a:
lol, sam kamerowałem ;)
0:13 aygo na 16'' :>

kto mowi:
"juz wy.j.ebal k.u.r.w.a.?"
:D

taki ziomek drifter :rotfl:

leoś ta megana jest 5 furtach u Pietrzaka

Marek23 - Pią 11 Mar, 2011

Ok,M, przekonales mnie.
saxorulez - Pią 11 Mar, 2011

leon napisał/a:
Łukasz jaki model catcamsa jest przewidziany typowo na ulice i kto jest u nas w stanie auto pod to wystroić ?

model wałków jaki bym polecał to: 5502428 jeśli chcesz zostać na seryjnym ECU z remapem.

nie wiem kto to wystroi niestety... moze warto kupić SA i nie szukać kogoś kto to ogarnie bo widzę że ten słynny Hans z fastchip czy jakoś tak nie zaszalał jeszcze z żadnym boskim projektem.

GeKo - Nie 13 Mar, 2011

saxorulez, Porównywałem jakiś czas temu ten rodzaj wałków bodajże z pipercamsem lub kentcamsem. Wynik na 186KM nie robił szału, piper lub kent dawał jeśli dobrze pamiętam 195KM na seryjnym kompie. w UK sporo osób kupuje Colombo Bariani. Jakbym chciał do sportu furę robić a nie wchodzić w SA to pewnie bym takie wałki przytulił. :)

Leon wszystkie info, masz w dziale JMS na cliosport.net, jest cały projekt od początku projektu do finalnej wersji opisany.

leon - Nie 13 Mar, 2011

podeślij linka - być może nie ma dostępu do tej części cs.net
saxorulez - Nie 13 Mar, 2011

GeKo napisał/a:
Wynik na 186KM nie robił szału, piper lub kent dawał jeśli dobrze pamiętam 195KM na seryjnym kompie

Pokaż czasy wszystkich, zobaczymy jak to jest dokładnie. Ciężko mi się ustosunkować.

Z jakiejś przyczyny K-Tec sprzedaje Cat Cams a nie resztę

GeKo - Pon 14 Mar, 2011

Powiem szczerze nie pamiętam w którym miejscu na cliosport.net to siedziało, ale pamiętam że wykresy z tych wałków kent lub pipera były ładniejsze.
was79 - Pon 14 Mar, 2011

leon napisał/a:
będzie to dailydriver dla przyszłej żony (na szczęście dopiero za ponad rok )

Na mocy się nie znam, niestety na temat: auto+żona mogę się wypowiedzieć:

Uploaded with ImageShack.us

Poza tym po dyskusji (o ile dyskusją można nazwać jednostronny monolog żeńskiej części dyskutantów - dodatkowo z natężeniem głosu rosnącym wykładniczo) dowiedziałem się, że de facto to moja wina :]

Maciusiowy - Pon 14 Mar, 2011

was79 napisał/a:
jednostronny monolog żeńskiej części dyskutantów - dodatkowo z natężeniem głosu rosnącym wykładniczo

:lol2:

Bart - Pon 14 Mar, 2011

ładne kołpaki, takie sportowe
was79 - Pon 14 Mar, 2011

żadnych alufelg :devil: , bo musiałbym je oddawać do malowania kilka razy do roku
martin.h - Pon 14 Mar, 2011

Bart napisał/a:
ładne kołpaki, takie sportowe

Jeden taki kołpak kosztuje tyle co nie jedna felga aluminiowa ;D

że o takim nie wspomnę:

skręcane + chrom + spinner...

albo wersja mat z techo...

martin.h - Pon 14 Mar, 2011

Maciek ja pisałem na poważnie 240zł/sztuka :faja:

martin.h napisał/a:
Maciek ja pisałem na poważnie 240zł/sztuka

w tesco za 240pln, pojesz, popijesz, ubierzesz się ...i jeszcze furę przerobisz o! :]