Jacek - Pią 20 Maj, 2011 Ryba - Pią 20 Maj, 2011 hehe, wiedziałem kłaaarwa że ktoś to wyciągnie
tak w łodzi, ale ciiiii EmerytRs2 - Pią 20 Maj, 2011
Ryba napisał/a:
Nie o to chodzi,
ALE podejrzewam że będzie taki gnój, że żadna kobieta nie chciałaby tego oglądać.
pozatym z nimi jest zawsze tak, że siedzą na imprezach prawie trzeźwe i patrza na facetów jak na jakiś zjebów leśnych
motyla noga GeKo - Pią 20 Maj, 2011
Ryba napisał/a:
hehe, wiedziałem kłaaarwa że ktoś to wyciągnie
tak w łodzi, ale ciiiii
Karwa Trafiłem
To jak Zefir nie ma nic przeciwko to niech nagra koleżanki
Dla Martina Vintage style.Janusz - Pią 20 Maj, 2011
GeKo napisał/a:
Karwa Trafiłem
To jak Zefir nie ma nic przeciwko to niech nagra koleżanki
eee chłopaki poczekajcie, chyba jednak dam rade jechać Jacek - Pią 20 Maj, 2011 prasuj pulower i dzidaaaaMichał - Pią 20 Maj, 2011 polo i kołnierzyki w góre !!Anonymous - Pią 20 Maj, 2011
Michał napisał/a:
polo i kołnierzyki w góre !!
Faaaaak przyoniało mis ie jakiego Banana dziś widziałem
Siedzę pod szkołą muzyczną czekając na siostrę , patrze idzie Banan , żółte polo , kołnierzyk postawiony w pion , podchodzi bliżej patrze na klacie i placach logo inPost Michał - Pią 20 Maj, 2011 z bytomia ...GeKo - Pią 20 Maj, 2011 Czesio, Gdzie zdjecie siostry, jak nie bedzie w dziale powitań do jutra do godz 12:00 POstuluje o Bana na tydzień Anonymous - Pią 20 Maj, 2011 Gresiek siostra ma 12 lat GeKo - Pią 20 Maj, 2011 ok, wyszedłeś obronną ręką Michał - Sob 21 Maj, 2011
Czesio napisał/a:
Gresiek siostra ma 12 lat
ile mam czekać ...zefir - Sob 21 Maj, 2011 beda dziwki koks tajski boksMichał - Wto 24 Maj, 2011 to jak , jedziemy ?