Vlodarsky - Pią 11 Lis, 2011 Przem_106, wstępnie już Żonę zmobilizowałem do wspólnego biegu w Twoich stronachAnonymous - Pon 05 Gru, 2011 Instalujcie ludziska SportTrackera i biegamy biegamy
jakoś tak chyba wiecej opcji fajniejsza telemetria jak w Endomondo Vlodarsky - Wto 06 Gru, 2011 endomondo czasem się gubi w mieście Anonymous - Wto 06 Gru, 2011 SportTracker nie ma tych problemów bizon - Wto 06 Gru, 2011 sportsstracker sie nie gubi, czasem robi tylko skok w bok Vlodarsky - Wto 06 Gru, 2011
AleX_R53 napisał/a:
SportTracker nie ma tych problemów
ma... miałem go w poprzedniej nokii. Nie mógł się zdecydować którą ulicą biegnę.
W sumie endomondo raz mnie oszukało, ale jednak !Anonymous - Wto 06 Gru, 2011
Vlodarsky napisał/a:
W sumie endomondo raz mnie oszukało, ale jednak !
stracone zaufanie w związku jest bardzo ciężko odbudować
btw. Marek, może to była kwestia GPS'a w telefonie? ST pokazuje idealnie u mnie(Endomondo zresztą też...ale Tracker ma fajniejszy podgląd online).M - Wto 06 Gru, 2011 Polecam zewnętrzny moduł GPS Anonymous - Wto 06 Gru, 2011
Macie przestarzałe urządzenia w firmie Vlodarsky - Nie 15 Sty, 2012 Gdzieś już to chyba było na forum ale uznałem, że w tym temacie też powinno się pojawić.
Iron Man to najcięższy triathlon na świecie :
Pływanie na otwartym akwenie 3,8km
Jazda na rowerze 180km
Bieg 42,2 km
Szacunek dla Ojca...
Anonymous - Nie 15 Sty, 2012 Ja tez,jakies 2 miechy temu postanowiłem pobiegac,przez pierwsze dni było fajnie,pózniej odezwał sie moj rozyebany kręgosłup, po ok 2km plecy ,na odcinku lędzwiowym tak mnie bolały plecy ze nie dawałem radyVlodarsky - Nie 15 Sty, 2012 Może zacznij od jakichś delikatnych ćwiczeń wzmacniających mięśnie pleców itd... ?was79 - Nie 15 Sty, 2012 hah mam pierwszy sukces - w tym tygodniu 3 km na basenie + wczoraj 4 godz napinania na nartach - od początku roku: - 4 kg