was79 - Śro 07 Wrz, 2011 Hehe dobre M
W takim razie gratuluje, poza tym dobra data, mój brzdąc jest z 26 styczniaM - Śro 07 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
135 km
+ skrzynia hybryda krótka zeszperowana, jakiś w miarę zawias i kierowca który umie tego użyć
Przez chwilę czekałem aż się załaduje ten filmik z yt
Wszystko można zrobić to samo, b-seria jest dużo lepszą bazą do czegokolwiek.pum - Śro 07 Wrz, 2011 na moim onboardzie z ostatniego wst lecę 3 kółka za tą hondą.M - Śro 07 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
na moim onboardzie z ostatniego wst lecę 3 kółka za tą hondą.
Łaskawie zapodałbyś linka na PW pum - Śro 07 Wrz, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OGaT85TLcZ0Kenet - Śro 07 Wrz, 2011 Potwierdzam, ta honda jest całkiem żwawa!M - Śro 07 Wrz, 2011 Z filmiku to ja widzę że na zakrętach ona w ogole nie robi, natomiast na prostych odchodzi jak rakietaDrone - Śro 07 Wrz, 2011
no name napisał/a:
Zgłoszenie poszło, może ogarnę zawieszenie wcześniej
Co wstawiasz do Cieniasa za zawias na tor?pum - Śro 07 Wrz, 2011 trochę ci się zdaję - zawsze jest tak że jak za kimś jedziesz to w zakręcie dystans się zmniejsza, a na wyjściu zwiększa.
ale spoko - przyszły sezon to u mnie też nowy zawias. powinno być sporo szybciej.no name - Śro 07 Wrz, 2011
Drone napisał/a:
Co wstawiasz do Cieniasa za zawias na tor?
Tak szczerze to nie mam pojęcia,
chciałbym coś regulowanego ( chyba ) by pogodzić tor z kja-amianjas - Śro 07 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
kufffa nie wiedziałem że z upalania biorą się dzieci!
Maciuś wspominał na Ułęży, że ma słabe gumy, ale nie traktowałem tego serio M - Śro 07 Wrz, 2011
anjas napisał/a:
pumfkp napisał/a:
Maciuś wspominał na Ułęży, że ma słabe gumy, ale nie traktowałem tego serio
Teraz to wasze gumy pum - Śro 07 Wrz, 2011 mistrzem od słabych gum jest Janusz hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmJanusz - Śro 07 Wrz, 2011 PieQt - Śro 07 Wrz, 2011
M napisał/a:
anjas napisał/a:
pumfkp napisał/a:
Maciuś wspominał na Ułęży, że ma słabe gumy, ale nie traktowałem tego serio