HH.ORG na Torze - Rally Służewiec - wszystkie edycje od 12-07-2011
Yarko - Czw 25 Sie, 2011
Janusz napisał/a:
ale fakt ze o życie tym nie pojadę
właśnie o to chodzi, trzeba mieć trochę rozsądku, chociaż odrobinęmartin.h - Czw 25 Sie, 2011
Drone napisał/a:
Swego czasu na RS pod stadionem przyjeżdżał gość mega bujającą się seryjną Sieną.
Rajdowiec z Bytomia ? EmerytRs2 - Czw 25 Sie, 2011 Kamil z tego co piszesz, to mocno urwałeś.EmerytRs2 - Czw 25 Sie, 2011
Drone napisał/a:
Yarko napisał/a:
no i przyznajmy szczerze, niektórzy na prawdę powinni zastanowić się czym tam przyjeżdżają, ostatnio startował gość jakimś land cruiserem
We wtorek jechał ktoś vanem. Nie wiem co to za marka, wyglądało na japońskie
Swego czasu na RS pod stadionem przyjeżdżał gość mega bujającą się seryjną Sieną.
Ważne żeby była zabawa. Tam ryzyka nie było żadnego
no nie wiem, my przed zieloną budą wykręciliśmy 180 stopni
pamiętam też walony przód, w śmietnik, beczkę, i civic chyba też urwał.
mowa tylko o stronie od ul.Zielenieckiej.
od wisły z tego co pamiętam też barierki latały na wybrzeże
A skoda pick-up? no name - Czw 25 Sie, 2011 Od wisły strony chyba swojego czasu Rasta coś urwał pum - Czw 25 Sie, 2011
A poza tym ja zadnej szykany z betonu nie zauwazylem, ale moze dlatego, ze jak przez nia przejezdzalem to nie mialem czasu sie przygladac Bonczek - Czw 25 Sie, 2011 Ale na rally sprintach pod stadionem było trochę miejsca na błąd Kenet - Pią 26 Sie, 2011 Ja tam Rally S jeżdżę zawsze z pewną rezerwą, jak ktoś zapierdala bez głowy aby wygrać to jego problem, ja tam jeżdżę uczyć się panowania nad autem...
no i po puchary no name - Pon 29 Sie, 2011 Czy jutro coś jest na Służewcu ?roj - Pon 29 Sie, 2011 race4race.pl <-
z info na stronie wynika, że jest (nawet wpisowe podbili do 80 pln) no name - Pon 29 Sie, 2011 się zgłosiłem, będzie ktoś jeszcze ?Kamill - Pon 29 Sie, 2011 Ja może podjadę rowerem jak nie będzie chciało padać, auto złożyłem do kupy, ale nie mogę przykręcić stabilizatora bo mi się gwint ściął, a jest spawany do budy wiec muszę poczekać na spawarkę.no name - Pon 29 Sie, 2011 Mnie właśnie pokrzyżowały się plany,
a tak chciałem pojechać