HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
PiTT - Sob 03 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
mam zapłacone,ale mam zasadę, że jadę w 100% sprawnym autem, na razie nie ma 100%, wiec... maciusiowy
w czwartek wieczorem fur musi być na 100%,
jeżeli nie, szukam kogoś na moje miejsce !!
ziom, karwa fa, nie jedziesz tam o życie
jeździmy dla zabawy... czy myślisz że 15 letnie saxo może być w 100% sprawne?
Maciusiowy dawaj na oglądare
ogólnie mam 1 miejsce w aucie bo targam koła, z osób które chciały jechać ze mną to eM i Carlose, nie wiem tylko czy rozdzielą się pomiędzy inne auta czy ktoś będzie leżał na kołach
co do wyjazdu, jasna sprawa, jedziemy razem, tylko pewnie trzeba będzie zgarnąć powyższych panów z miasta
czy ew. ktoś ma miejsce w aucie jakby brakowało?Drone - Sob 03 Wrz, 2011
PiTT napisał/a:
czy ew. ktoś ma miejsce w aucie jakby brakowało?
Ja mamroj - Sob 03 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
mam zapłacone,ale mam zasadę, że jadę w 100% sprawnym autem, na razie nie ma 100%
dlatego jeszcze nigdy nie byłeś pojeździć, buty do rajdów Ci się zedrą zanim ruszysz w końcu
ja jestem koniem i mało jeżdżę, ale Ty już masz level expert w unikaniu upalań Rasputin - Sob 03 Wrz, 2011
roj napisał/a:
ale Ty już masz level expert w unikaniu upalań
+1Anonymous - Sob 03 Wrz, 2011
roj napisał/a:
ale Ty już masz level expert w unikaniu upalań
mhy mhy !EmerytRs2 - Sob 03 Wrz, 2011 srututu majtki z drutu, tak gdzie pojechałem tam byłem.
mam problem z zawieszeniem napędu niestety.
Pyros masz tą poduszkę w razie czego?Maciusiowy - Nie 04 Wrz, 2011 ja chyba jednak na oglądare...mam felgi gotowe, ale nie mam co na nie założyć póki co, a na 18 będę jeździł jak cipka roj - Nie 04 Wrz, 2011
Maciusiowy napisał/a:
mam felgi gotowe, ale nie mam co na siebie założyć
Maciusiowy - Nie 04 Wrz, 2011
roj napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
mam felgi gotowe, ale nie mam co na siebie założyć
EmerytRs2 - Nie 04 Wrz, 2011 jak to co?
rajstopki
zawsze jak zbliża się, termin wyjazdu, żabą buntuje się.
upatruję tylko i wyłącznie 3 elementy, ale mój mechanik wyjechał, więc tym razem szczęście do kwadratu
ale w razie czego wezmę zastępczka PabloFKP - Nie 04 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
opony się wrednie zużywają bo pracuje praktycznie jedna strona.
mozna jeździć godzinę w jedną stronę, potem zmiana kierunku, i tak co godzinę - coby sie oponki równomiernie zużywały...Bonczek - Pon 05 Wrz, 2011 Zajadę na oglądarę jak się żadne miejsce nie zwolni no name - Pon 05 Wrz, 2011 Sie znajdzie bo jedno EVO wypadłoBonczek - Pon 05 Wrz, 2011 No i git roj - Pon 05 Wrz, 2011 a słitaśna honda już się nie PsZeGsZeFa?