HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
Anonymous - Pią 16 Wrz, 2011
no name napisał/a:
wolałbym na pasażera
jak to jest?
pum - Pią 16 Wrz, 2011 M tylko zrób chociaż kilka fotkek hatchbackom, a nie tylko mustangi i mustangi M - Pią 16 Wrz, 2011 Kenet - Pią 16 Wrz, 2011 Możliwe, że będę miał prawy wolny, dam znać bliżej imprezy pum - Pią 16 Wrz, 2011 ogólnie to przyjeżdżajcie... będzie miał kto czas mierzyć M - Pią 16 Wrz, 2011 Trzeba będzie wziąć diwajs do pomiarówno name - Pią 16 Wrz, 2011 No to jak panowie, robimy jakąś listę chętnych
oglądaczy / cykaczy na wspólny wyjazd ?M - Pią 16 Wrz, 2011 Można robić listę tylko po co.
Grilla bierzemy?no name - Pią 16 Wrz, 2011 Nie wiem po co, tak se napisałem
Grill by był fajny, mnie się już chyba skończyły jednorazówki z tescopum - Pią 16 Wrz, 2011 M stoper starczy... Jakarti - Pią 16 Wrz, 2011 kufa.. bierz diwajs skoro go kupilismy i stopery do liczenia czasu i do uszu bo Pitt przyjezdza.
robta lista na ogladare bo duzo chetnych jest i w koncu nei wiem czy mam brac eMa czy nie. jak nie to wezme moją Magde albo jakas inna osobe.Bonczek - Pią 16 Wrz, 2011 Oglądara:
1. Bonczek - z Emerytem o ile nie wymięknie Anonymous - Pią 16 Wrz, 2011 Oglądara:
1. Bonczek - z Emerytem o ile nie wymięknie
2. Alex - wstępnie rezerwujeM - Pią 16 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
kufa.. bierz diwajs skoro go kupilismy i stopery do liczenia czasu i do uszu bo Pitt przyjezdza.
robta lista na ogladare bo duzo chetnych jest i w koncu nei wiem czy mam brac eMa czy nie. jak nie to wezme moją Magde albo jakas inna osobe.
Brać brać Oddam Ci za bene jak po mnie wpadniesz
A diwajs kupiłem za swoje pum - Pią 16 Wrz, 2011 tylko dajcie znać Wrooblowi czy coś bo on ostatnio zestresowany
Jakarti, ale na Ułęzu laptimerem czasu nie zmierzysz chyba, że ma jakieś tajne opcje, że jest start i meta w oddzielnym miejscu. Można racechrono mierzyć, ale wychodzi to samo co z palca praktycznie...