Z tym się nie zgodzę, w przysżłym roku planuje zakup fiata pięćsetki
To dobrze dla Ciebie, będziesz miał większą siłę przebicia na rabat was79 - Wto 04 Paź, 2011 hiehie, ale planuje zakup tego staruszka, najlepiej z miękkim dachempP - Wto 04 Paź, 2011 masakra. tak jak kuba niecały tydzień do wyborów a ja nie wiem na kogo..
rząd tylko ładnie wygląda w TV
PIS wg mnie miał szanse na wykazanie się i tego nie zrobił
alternatywy brak
w ankiecie zaznaczyłem pjn..ruch palikota dla mnie abstrakcjaM - Wto 04 Paź, 2011
was79 napisał/a:
hiehie, ale planuje zakup tego staruszka, najlepiej z miękkim dachem
AAA, w takim razie przybijam piątkę bo ja też planuję M - Wto 04 Paź, 2011
pP napisał/a:
masakra. tak jak kuba niecały tydzień do wyborów a ja nie wiem na kogo..
rząd tylko ładnie wygląda w TV
PIS wg mnie miał szanse na wykazanie się i tego nie zrobił
alternatywy brak
w ankiecie zaznaczyłem pjn..ruch palikota dla mnie abstrakcja
Ja się z Tobą zgadzam Pepe w 100%.
Jesteśmy w czarnej dupie. Każdy ruch to FAIL.Marek23 - Wto 04 Paź, 2011 E,znowu zaczynamy. Ja nikogo nie przekonuje. P,i,erdo,le to. Dla liczą się konkretne decyzje,a nie to czy ktoś ładnie wygląda,mówi czy też czy podoba się europie.
Stacho, rozbiłeś mnie argumentami M - Wto 04 Paź, 2011 A jeszcze przy okazji wyborów zobaczcie perełkę:
http://wpolityce.pl/wydar...wo-dwa-krzyzykiAnonymous - Wto 04 Paź, 2011 No i bedzie tak jak w ostatnich latach sie juz zdarzalo... "glosujemy na mniejsze zlo"
Z mojej perspektywy wole nic nie robienie PO niz wieczne klotnie i rozliczanie przez PIS. SLD dziekuje na wstepie a pozostale partie i ruchy sa dla mnie abstrakcja (zgadzam sie z przedmowcami).
Wielu komentatorow sceny politycznej oraz kilku jej uczestnikow nie zauwaza ze za rzadow PIS mielismy ostatnie lata rekordowo dlugiego rozwoju (a co, wrecz prosperity) na swiecie a teraz jak banka pekla to winne temu stanowi jest PO?
Co do podwyzek podatkow to jestem w stanie przelknac ten 1% VATu ale zmnijszenie przekazywanych skladek do OFE uwazam za wielki blad. Obecnie (tydzien niecaly do wyborow) kazda partia Wam/Nam powie ze obnizy podatki, zniesie! akcyze i przywroci OFE do poprzesniego udzialu procentowego...no i zlikwiduje ZUS... ale chyba kazdy majacy trovhe oleju w glowie wie na czym te obietnice sie skoncza?
Glosujcie zgodnie z suminiem i przekonaniem tylko potem zeby nie bylo gadania "ale jest chooyowo!" Greg - Wto 04 Paź, 2011
M napisał/a:
GeKo napisał/a:
2 lata i tak naprawde nie rozliczyli nikogo
Rozpirzyli WSI, to już duży plus ponieważ to były macki rosyjskie i nikt tego nie ukrywa.
I to najważniejsza rzecz, która zrobili. Gdyby doszli do władzy teraz to szczerze życzę im, aby dokończyli tego dzieła. Bo bez totalnej dekomunizacji w Polsce NIGDY nie będzie normalnie. Macki post-WSI są wszędzie w rządzie, w wielu dużych spółkach które kasę z budżetu dostają itd. To jest chory, komunistyczny ustrój w którym raczka rączkę myje. Jeżeli mamy prezydenta który likwidacji WSI był przeciwny, to już pierwszy krok w stronę zdrady mamy wykonany. Ja bym pogonił tą hołotę, pozamykał k*rwa na lata i skończyłoby się mataczenie byłych agentów. Tak nie można. To chore. Mamy pieprzony nowotwór w organiźmie jakim jest Polska. To trzeba leczyć.
Co do poprawy stanu dróg - to argument z d*py moim zdaniem. Przypominam, że za rok mamy Euro i jaki rząd by nie był u koryta (czy to Pis, czy SLD czy co innego) to wszyscy by się spinali przed tym "sprawdzianem" i byłyby inwestycje. Notabene zapoczątkowane dawno temu... Także nie przypisywałbym tego sukcesu rządom tuska. Natomiast już fakt, że te drogi które powstają są o jakości poniżej krytyki i mają śmiesznie krótką gwarancję - już tak, to ich zasługa. Bo w takiej Pol-Aqua jest masa kolesiów z WSI i mają przyzwolenie na ruchanie budżetu państwa w dupsko, bo za 3 lata znów dostaną kontrakty na naprawę tego, co spieprzyli.Marek23 - Wto 04 Paź, 2011 +1PiTT - Wto 04 Paź, 2011 zerwijmy z przeszłością, myślmy o przyszłości... ale dopiero jak wykończymy ostatniego komucha - takie hasło mi bardziej pasuje do PiSu
podzielam zdanie kolegów, nie wiem na kogo zagłosować
ale wiem na kogo na pewno nie głosować Stf - Wto 04 Paź, 2011
Greg napisał/a:
Bo w takiej Pol-Aqua jest masa kolesiów z WSI i mają przyzwolenie na ruchanie budżetu państwa w dupsko, bo za 3 lata znów dostaną kontrakty na naprawę tego, co spieprzyli.
ooo widzę w temacie jesteś.
może Pabla poprosimy o komentarz ?Jakarti - Wto 04 Paź, 2011 napiszcie cos wiecej - o co kaman?
niech plebs sie dowie!Stf - Wto 04 Paź, 2011 wydaje mi się, że rozliczanie kogoś z komuchowania należy rozpocząć od własnego podwórka. coraz częściej okazuje się, że to nie z pochodzenia się nim jest, a z charakteru/mentalności obecnej. dla mnie mniej istotne jest to kim ktoś był 20lat temu. bardziej liczy się to kim ktoś jest teraz (nie mam na myśli pozycji społecznej) i jak potrzega innych w obecnym świecie. jarek jest tego idealnym przykładem.
ps. Pablo pracuje w Pol - Aqua przy moście Północnym z tego co wiem.Jakarti - Wto 04 Paź, 2011 aaaa o t ochodzi. no to greg nie zyje. pablo go zabije