rasta - Pią 17 Lut, 2012 Ja bym jeszcze ściągnął deskę i wywalił wszystko co jest pod nią. Słupki przednie sobie zostaw, bo blacha będzie się strasznie odbijać w przedniej szybie.
Ps. Gdzie robiłeś zabudowę słupka i flock?Zadir - Sob 18 Lut, 2012 @rabarbar Wybór padł taki a nie inny głównie z powodu ceny i kosztów utrzymania a auto miało być w miarę świeże, Tutaj mam w miarę nowe auto za rozsądną cenę zarówno utrzymania jak i przeróbek. Niestety na Evo lub M3 do upalania jeszcze mnie nie stać
Auto typowa zabawka weekendowa, a to auto na prawdę daje ogromną frajdę z jazdy
@ Rasta, deska też wyleci, i słupki tż bo auto będzie klatkowane, ale już sam w demontaż tego nie chciałem się bawić
A gdzie było flockowane? u Ciebie
Kolejne części do sprzedania:
Kierownica z airbagiem ( do wysłania pod koniec Marca)
Słupki obydwa poflokowane u rasty ( lewy słupek z miejscem na 3 wskaźniki 52mm)
Shymek - Sob 18 Lut, 2012 To ja jeszcze chętny na deskę - jak chcesz to i Ci ją zdemontuję bezproblemowo
Poducha pasażera strasznie dużo waży Jakarti - Sob 18 Lut, 2012 czy moge poprosic o dokladniejsze foty kiery?
z kazdej strony po bokach.. tam u mnie skorka zeszla.
z airbagiem nie biere bo pewnie musialbym zaplacic dobrych kilka 100 więcej wiec decyzja nalezy do Ciebie Anonymous - Sob 18 Lut, 2012 Zadir,
Sadze ze za piniądze które wydasz na mody+koszt auta mozna by zdudowac naprawde duzo szybszy wózek,chocby M3 e36,cup-owe klio 2 na sekwencji mozna kupic,jakąs szybką honde tez sie da zrobic,na lotusa nie starczy ale styknie na opla speedstera a to w zasadzie to samo.zresztą niech sie wypowiedza forumowi znawcy ,ja smietnikiem jezdze (który daje w huy frajdy z jazdy),ale moze sie okazac niewiele wolniejszy od twojego cliokoma600 - Sob 18 Lut, 2012 rabarbar, alee on chce klio wiec zbędna gadka trochę i kupi stare śmieciowe m3 po dzwonach za w zły człowiek kasy bez sens. to tak jak by napisać czemu nie e30 z silnikiem 4,4 albo z silnikiem od m5Anonymous - Sob 18 Lut, 2012 koma600,
Ale pozwolisz mi wyrazic opinie ze to MOIM zdaniem troche bez sensu??
Jakis czas temu Virnik wystawiał swoje M3 na sprzedaz za ok 60tys,smieciowe raczej nie jest skoro łapał sie nim w top10 w RSMP,we wrocku jest do sprzedania konkretne e36compact z silnikiem z m3 za 37 tys,to takie przykłady na szybko aut do których rzeczone klio nie ma podejscia.siema - Sob 18 Lut, 2012 Ja tam z ciekawością obserwuję co kombinuje Zadir.
Chuj mnie obchodzi ile ma hajsu. Porady też sobie daruję, bo temat konkretnie o Clio III i Zadir nie prosił, ani o utwierdzenie go w przekonaniu, że wybrał najlepiej, ani o wyprowadzenie go z błędu. Wybrał ciekawą furę na upalatora i ode mnie.koma600 - Sob 18 Lut, 2012 rabarbar, ma czy nie ma podejścia . upalne będzie clio 3 i tyle a e36 za 60 tyś to jest chora cena Anonymous - Sob 18 Lut, 2012 za to e36 http://www.virnik.pl/index.php?samochod to jest raczej dobra cenakoma600 - Sob 18 Lut, 2012 myślałem że piszesz o starej seryjne m3kamil - Nie 19 Lut, 2012 Dokładnie, Zadir ma swoją wizje i trzeba go wspierać a nie hejtować pomysły.M - Nie 19 Lut, 2012 Bo łatwo jest zarządzać nieswoim projektem i budżetem
Dział techniczny jest od tego żeby pomóc (da się,nie da się,dude you're doin it wrong) a nie od tego czy się opłaca czy nie, inaczej trzeba by to nazwać działem ROI.Anonymous - Nie 19 Lut, 2012 qurwa jego mac,czy ja pisze po chinsku ??nie hejtuje tylko pisze ze moim zdaniem jest to bez sensu,podobnie bym zrobił gdyby chciał na przykład upalac w lecie na zimówkach.jesli Zadir bedzie chciał to moze sobie kupic nawet nowego Rolls Royce-a i przerobic go na upalatora.jego kasa,jego sprawa,moja opinia!!!Bart - Nie 19 Lut, 2012 Barber się wzniecił