HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
martin.h - Pon 10 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
a jak to jest jak napiszemy ze muze wykonala kapela i zrobili cover? czy wtedy tez trzeba podpis od oryginalu?
kumpel ma zespol co to moze zagrac w instrumentalu i podpisza swistek ze co do ich wykonania tj coveru daja nam prawa a to czy oni mieli prawa to mnie to chuk obchdzoi..
Normalnie leżę Jakarti - Pon 10 Paź, 2011 normalnie w takim calu to zostalo napisane
ale mogles nie wywachac tego subtelnego zartu Greg - Pon 10 Paź, 2011 Idziemy do przodu Juz mało brakuje do 1. Rasputin - Pon 10 Paź, 2011 Widzę,że konkurencja sie boi i zaczyna podpierdalać nas
Cytat:
cinnamonandsilk (18 godz. temu)
Spam Oznaczono jako spam
W filmie Renault Clio Sport III jest kawałek Rammstein, czy to zgodne z regulaminem?
Poza tym, podejrzanie dużo głosów jak na film wrzucony 3 dni temu...
Odpowiedz Renault
Cytat:
RenaultPL (7 godz. temu)
Spam Oznaczono jako spam
@cinnamonandsilk jeżeli autor tego filmu posiada prawa do tego kawałka to jest to zgodne z Regulaminem. Co do liczby głosów to dzisiaj odbędzie się weryfikacja. Pozdrawiamy!
No to zobaczymy ile naprawdę bedziemy mieli głosów no name - Pon 10 Paź, 2011 Dzisiaj odbędzie się weryfikacja głosów,
ciekawe co im wyjdzie Jakarti - Pon 10 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
No to zobaczymy ile naprawdę bedziemy mieli głosów
mistrz
bedziemy mieli ze 2000
moze..
w kazdym razie fajna zabawa EmerytRs2 - Pon 10 Paź, 2011 jest w stadzie czarna owca
o podpis mi się zmienił GeKo - Pon 10 Paź, 2011 Wrzuciłem na Cliosport.net
Zobaczymy o ile głosów podskoczy Jakarti - Pon 10 Paź, 2011 raczej normalne pytanie
skoro jest regulamin to ktos ma prawo spytac czy inni go przestrzegaja.
na koniec bym napisal, ze i tak mamy ich w dupię wiec wycofujemy filmik - decydenci! Rasputin - Pon 10 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
na koniec bym napisal, ze i tak mamy ich w dupię wiec wycofujemy filmik - decydenci!
Dokładnie!! Ostatniego dnia poprosimy na tym ich "forum",że przeanalizowaliśmy filmy konkurencji i postanowilismy wycofać nasz filmik by nie konkurować z tak słabymi produkcjami
Of course joke Martin
Ja bym tam nic nie zmieniał tylko głosował i już. Wyrzucą to wyrzucą,życie PieQt - Pon 10 Paź, 2011 a następnym razem należy dać fragmenty, podpisać ładnie czyj utwór i kto wykonuje i po sprawie - na pewno takiej muzy znaleźlibyście kilka podobnych kawałków.Bart - Pon 10 Paź, 2011 dobry temat się z tego zrobił Kryha - Pon 10 Paź, 2011 odświeżam strone, a głosy lecą w góre w dziesiątkach PieQt - Pon 10 Paź, 2011 a tak na marginesie co was tknęło na taki kawałek - podoba się to autorowi? czy o co chodzi?Konrad - Pon 10 Paź, 2011 +3000
ten system liczenia głosów ssie kule