arssss - Czw 26 Kwi, 2012 Dobra skorzystam w razie potrzeby:Darssss - Czw 26 Kwi, 2012 Dobrego zywca masz:Dno name - Czw 26 Kwi, 2012 Znaczy że byłeś
Jakie wrażenia, tylko tak na prawdę obiektywniearssss - Czw 26 Kwi, 2012 Na zdjeciach wydawalo sie wieksze,ale mi i kolezenca sie podobalo:) fajnie bylo siasc na ogrodku ibpiwko wypic,Pani zza baru bardzo mila ma Cie pozdrowic,bystra slaska wspilne regiony:D takze moge wystawic 5,bo troche sie po lokalach po Pl powozilem no name - Pią 27 Kwi, 2012 Pani za barem to moja mama
To ostatni weekend Pauzy,
jak ktoś ma ochotę to zapraszamJakarti - Pią 27 Kwi, 2012
no name napisał/a:
Pani za barem to moja mama
mistrz tekst!
arsss juz nigdy sie nie odezwie na forum Franek - Pią 27 Kwi, 2012 Co Ty, wszystko było w dobrym tonie arssss - Sob 28 Kwi, 2012 Odezwe sie odezwe:D moze teraz bede czesciej Wawe odwiedzal;pno name - Pon 30 Kwi, 2012 Dzisiaj ostatni dzień Pauzy,
jeżeli ktoś ma ochotę wpaść to zapraszam.
Wiem że Trojanst będzie bo jak tu kończyć
działalność bez przyjaciółno name - Śro 02 Maj, 2012 Temat do zamknięcia w sumie ale został mi expres na kawę ziarnistą
i jakieś tam inne pierdoły na wyprzedaż pubową.
Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszamKuner - Śro 02 Maj, 2012 Taką małą lodówke redbula czy coś to posiadasz?no name - Śro 02 Maj, 2012 Nie, miałem lodówe z coca coli i interesy z red bulem się gryzłyBart - Śro 02 Maj, 2012
Kuner napisał/a:
Taką małą lodówke redbula czy coś to posiadasz?
sęp
PieQt - Śro 02 Maj, 2012
no name napisał/a:
Temat do zamknięcia w sumie ale został mi expres na kawę ziarnistą
i jakieś tam inne pierdoły na wyprzedaż pubową.
Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam
A jaki to expressno name - Śro 02 Maj, 2012 Coś tego typu tylko trochę inaczej umiejscowione są klawisze
bo ma już jakieś 2.5 roku http://www.ekspresysaeco....rofessional.php