michool_vt - Czw 02 Lut, 2012 rabarbar, Ty jesteś królem życia, ja jestem byłym słoikiem, a teraz i wsiórem Michał - Czw 02 Lut, 2012
rabarbar napisał/a:
ej tez mamy 3 auta(i tylko jeden kierowca,drugi własnie zdał egzamin i czeka na dokument)
Przesadzacie
2 samochody i skuter a jeden kierowcaAnonymous - Czw 02 Lut, 2012
Michał napisał/a:
rabarbar napisał/a:
ej tez mamy 3 auta(i tylko jeden kierowca,drugi własnie zdał egzamin i czeka na dokument)
Przesadzacie
2 samochody i skuter a jeden kierowca
no ale Ty jestes z wawy....a my wiesniaki
powinienes jeszcze jakiegos suva dokupicMichał - Czw 02 Lut, 2012 ziom, ja jestem taki wieśniak że ze mną wstyd do ludzi wyjść ...
powaga ...
spytaj sie chłopaków na wigilii co się działo. Wstyd i hańba ...Ryba - Czw 02 Lut, 2012 phaha co tam michu ? dałeś za mocno w palnik ? mi - Pią 03 Lut, 2012
rabarbar napisał/a:
ej, zaraz! Rabarbara nam tu między wierszami przemyca istotny przekaz - zrobiłeś prawko wreszcie?! Anonymous - Pią 03 Lut, 2012
mi napisał/a:
rabarbar napisał/a:
ej, zaraz! Rabarbara nam tu między wierszami przemyca istotny przekaz - zrobiłeś prawko wreszcie?!
no ,nareszcie sie udało !!! po tylu latach.....jestem przeszczęsliwy was79 - Pią 03 Lut, 2012 Bonczek - Pią 03 Lut, 2012 Michał - Pią 03 Lut, 2012 mamy tu takiego ancymona jednego który nie mając prawka pierdykną sie z dziewuchą na wakacje , bodajże do chorwacji samochodem Anonymous - Pią 03 Lut, 2012 OSKAR Bart - Pią 03 Lut, 2012 pudło, CzesiuAnonymous - Pią 03 Lut, 2012 To nie wiem Anonymous - Nie 05 Lut, 2012 http://otomoto.pl/bmw-330-C22754144.html