HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Yarko - Sob 21 Sty, 2012 "Czy Krzysztof Terej będzie latał w Poznaniu również w 2012 roku? Możemy Wam zdradzić, że dwa razy będzie miał taką szansę "
to wczorajszy wpis PFD na FBpum - Sob 21 Sty, 2012 my dla nich to średni zarobek więc traktują nas na tyle na ile im płacimy
walcz, tak jak przedmówcy -> lepiej późniejszy niż wcześniejszy termin.Anonymous - Sob 21 Sty, 2012 Noszkurfa...
na majówkę mnie nie ma Rasputin - Sob 21 Sty, 2012 Majówka na pewno odpada bo będzie YTP.PieQt - Sob 21 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Noszkurfa...
na majówkę mnie nie ma
1 KWIETNIAkp - Sob 21 Sty, 2012 Ale u.jowo. 22 był ideał.
Zgadzam się, że lepiej później.Anonymous - Sob 21 Sty, 2012
PieQt napisał/a:
1 KWIETNIA
Ale dyskusja jest o tym, żeby przenieść później...
Więc napisałem (przykładową datę), że później mnie nie ma (nad czym ubolewam). 29.04 jest Rezerwacja Grupowa więc odpada i jak się okazuje w majówkę jest YTP wiec też odpada...
Correcto?
1.kwietnia dla mnie OK ale ciekawe jak dla pogody...M - Sob 21 Sty, 2012 Słuchajcie, nie ma co ryzykować początku kwietnia na Poznań, czym później tym mniejsze ryzyko złej pogody i deszczu.
Troche słabo że tak traktują ludzi ale biznes yz biznes.Gaydek - Sob 21 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
lepiej iść w terminy późniejsze niż niepewny pogodowo 1szy.
Zdecydowanie. 1.04. imo odpada, bo pogoda niepewna. Ja już, to maj.
PieQt napisał/a:
Gaydek ale nikt nie ma nic do Ciebie, świetnie chłopaku, że ogarniasz!!!
Nie no, ja wszystko rozumiem, wiem, że nikt nie ma nic do mnie. Ale mnie kurcze piorun strzela co 5 minut jak o tym myślę. Kurcze, ja już projekt okolicznościowych vlepek z numerem kierowcy zamówiłem.Anonymous - Sob 21 Sty, 2012 Rasta wisisz mi falszkę Jakarti - Nie 22 Sty, 2012 na razie to brakuje nam terminu Gaydek - Nie 22 Sty, 2012
Jakarti napisał/a:
na razie to brakuje nam terminu
Kurcze blade M - Nie 22 Sty, 2012
Gaydek napisał/a:
Jakarti napisał/a:
na razie to brakuje nam terminu
Kurcze blade
Gaydek nie zniechęcaj się, walcz molestuj i będzie dobrze
Temat o gps wydzielony TU
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=8995Michał - Nie 22 Sty, 2012 jak jadą jakieś osoby na oglądare to chyba też się karne z wamianjas - Nie 22 Sty, 2012
Cytat:
jak jadą jakieś osoby na oglądare to chyba też się karne z wami