Janusz - Nie 06 Maj, 2012 czy to prawda ze tam opon przybywa zamiast ubywac?? i będzie to pierwszy raz od dawien dawna kiedy nie wrócę do domu z drutami na wierzchu?? Bonczek - Nie 06 Maj, 2012 Nie da się przyjechać z drutami na wierzchu i wrócić bez
A tak serio to wg wielu upalaczy tor jest śliski i nie zżera opon no name - Nie 06 Maj, 2012 Jest śliski, tylko ten kartingowy odnowiony
odcinek lepiej trzyma z tego co pamiętam.
Oczywiście jeżeli nic się nie zmieniło ostatnio.Barejka - Nie 06 Maj, 2012
Bonczek napisał/a:
Mogę się założyć o flaszkę, której Rasta jeszcze nie przekazał Marcelowi, że go nie będzie nigdy na żadnym hh TD
STAWIAM LITRA JAK CZESIO PRZYJEDZIE NA TD kubas - Nie 06 Maj, 2012 Anonymous - Nie 06 Maj, 2012 Litra na łeb czy dla wszystkich obecnych ?Barejka - Nie 06 Maj, 2012
Czesio napisał/a:
Litra na łeb czy dla wszystkich obecnych ?
litra i pijem we dwoch mysle ze jesli kiedy kolwiek nastapi taki dzien to i reszta opije Twoje przybycie na tor no name - Nie 06 Maj, 2012 Dla wszystkich i dobrze było,
litr na czterech - trzech nie piłokaroluPL - Nie 06 Maj, 2012
Bonczek napisał/a:
A tak serio to wg wielu upalaczy tor jest śliski i nie zżera opon
no nie wiem, ja nie umiem tak zagiąć praw fizyki i mimo śliskiego toru( bo to przyznaje, jest śliski), przy dwóch/trzech klubowych treningach na miesiąc + superoes i na kolejnym z rzędu komplecie nowych opon pojawiają się druty.
kumpel r888 zajeździł na torze w 4h jak ostatnio było ciepło. dlatego tym mitem bym się nie sugerował
inna sprawa, ze już pełny slick wytrzymuje dłużej i cały dzień dobrej jazdy idzie objechać bez problemu Bonczek - Nie 06 Maj, 2012 Widocznie masz taki styl jazdy, u mnie nie było problemu Rasputin - Nie 06 Maj, 2012
karoluPL napisał/a:
inna sprawa, ze już pełny slick wytrzymuje dłużej i cały dzień dobrej jazdy idzie objechać bez problemu
Trzymajmy się tego Bonczek - Nie 06 Maj, 2012 Sprzęt, który będę miał do pomiarów jest niestety wersją dość ubogą tzn:
- 2 fotokomórki
- 2 akumulatory
- przewody
- stoper
Także, próbę może lecieć tylko jedna osoba, spisuje się wynik i leci następna M - Nie 06 Maj, 2012 moze sprawdzona technologie uzyc? Bonczek - Nie 06 Maj, 2012 O ile start/stop nie muszą być w tym samym miejscu to jasne, że tak - ja tylko mówię jaki pomiar mogę mieć na torze (jeżeli chodzi o dokładność to jest taki sam na SuperOES`ie ).
Ten również daje zawsze szansę czystego przejazdu i pomiaru dokonanego przez to samo urządzenie - i w dodatku każdy zdąży się zmierzyć siema - Nie 06 Maj, 2012 Mnie nie będzie, ale jeśli chodzi o sprawdzone technologie, to możecie liczyć na mojego- dokładnego niczym Tag Heuer- GPSa