M - Pon 11 Lut, 2013 Poszukuję pracy dla żony Jest samodzielną księgową.Michał - Pon 11 Lut, 2013 Kamill - Wto 12 Mar, 2013 Kolega szuka pracy dla siebie.
Dłuższy czas pracował jako opiekun klienta w salonie BMW (garniturek kulturka i te sprawy )
Sam dłubie w mechanice także
Aktualnie rozwija od strony marketingu portal o kinie oraz firmę oklejającą auta.
Szuka czegoś najchętniej związanego z motoryzacją / marketingiem / sprzedażą.MoRToN - Pon 20 Maj, 2013 Jako, że moja kobieta trzeci tydzień jest bezrobotna chciałem się podpytać czy nie macie jakiejś fuchy dla młodszej księgowej (ostatnia roba). Bankowość/finanse też jak najbardziej ze względu na wykształcenie.Anonymous - Wto 04 Cze, 2013 Jakby ktoś jeszcze szukał to tu jest coś ciekawego:
Praca MarzeńM - Wto 04 Cze, 2013 viral Anonymous - Wto 04 Cze, 2013 od grudnia bede bezrobotny,dostalem własnie wymówienie,więc jak cos tez szukam pracyGeKo - Wto 04 Cze, 2013 To chyba nie tyle wymówienie co koniec projektu prawda?Bart - Wto 04 Cze, 2013 Anonymous - Wto 04 Cze, 2013 zgadza sie,ale wszyscy dostali oficjalne wymówieniaJakarti - Śro 10 Lip, 2013 OFERTA PRACY w Value Media czyli aktualnie mozna tu spotkac pitta i mnie:
PROGRAMISTA / INFORMATYK
Potrzebna osoba, która programuje w C# i MS SQL,
w niedługim czasie planujemy również tworzenie aplikacji mobilnych,
ale core’m będzie .Net + MSSQL.
jak ktoś zainteresowany i ogarnia to zapraszam do kontaktu.
yebanych leni nie przyjmujemy albo od razu wyjebujemy bizon - Śro 10 Lip, 2013 o, idealnie coś dla mnie PiTT - Śro 10 Lip, 2013
Jakarti napisał/a:
yebanych leni nie przyjmujemy albo od razu wyjebujemy
nam się pofarciło i do tej pory jakoś się uchowaliśmy Jakarti - Śro 10 Lip, 2013