a kto moze mi to sciagnac i zamontowac w w-wie??saxorulez - Śro 07 Lis, 2007 www.re5pect.pl
on to ściąg na pewnor26rulez - Śro 07 Lis, 2007
saxorulez napisał/a:
www.re5pect.pl
on to ściąg na pewno
dzieki za infoStacho - Czw 15 Lis, 2007 Chopaky trza mi jakiś wiadomości na temat dolotu do Clio 1.8 16V oznaczenie silnika F7P
Oponie są różne jedni mówią że zabiera konie dolot bo seryjny lepszy a inni ze daje troszke mocy.
Więc jeśli ktoś kiedyś robił dolot w Renault 19 z tym silnikiem czy w Clio to prosiłbym o jakieś wiadomości i co warto zrobić i jaki dolot warto zrobić.k-mart - Pią 16 Lis, 2007 w r19 jest wiecej miejsca pod maska.
Ja mowie ze nic nie da, moze zabierze.Stacho - Sob 17 Lis, 2007 Nikt więcej się nie wypowie na ten temat ?
Nikt nic nie wie ?
saxorulez - Sob 17 Lis, 2007 No k-mart wie wszystko Stacho - Sob 17 Lis, 2007 No szkoda myślałem że może ktoś coś takiego robił w Clio lub w 19 z tym silnikiem...Misiek_lbn - Sob 17 Lis, 2007 http://clio-williams.net/...e/Admission.php
tutaj coś masz, tyle że to 2.0 nie 1.8, ale mysle że takie coś by pomogło Dariano - Czw 22 Lis, 2007 Dolot jeśli ma dobra konstrukcje powinien zawsze cos dac - jesli ujmuje to cos z nim jest nie tak tak sobie to wydumałem Vlodarsky - Czw 22 Lis, 2007
Dariano napisał/a:
Dolot jeśli ma dobra konstrukcje powinien zawsze cos dac - jesli ujmuje to cos z nim jest nie tak tak sobie to wydumałem
mój niunio <głaszcze> dobrze mówisz, dobrze :562:Stacho - Pią 23 Lis, 2007 Też mi się tak wydaje że powinien coś dać tak jakby odetkać auto chyba ze jest źle skonstruowany...
W co wątpie bo jest to dedykowany K&N do CLio 1.8 16Vk-mart - Pią 23 Lis, 2007 zajebiscie ze jest dedykowany.
Ale nie dostaje zimnego powietrza.
Smialo mozesz wydac te 300pln jesli tak Ci sie wydaje.Stacho - Pią 23 Lis, 2007 k-mart bez komentarza