PiTT - Czw 02 Sie, 2012 zaiste, problem jest dokuczliwy w codziennym użytkowaniu, przecież każdy Makowiec przynajmniej raz dziennie musi postawić system...
muszę pobawić się tymi makami, czy faktycznie jest tak superbizon - Czw 02 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
zaiste, problem jest dokuczliwy w codziennym użytkowaniu, przecież każdy Makowiec przynajmniej raz dziennie musi postawić system...
muszę pobawić się tymi makami, czy faktycznie jest tak super
Cartoon - Czw 02 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
muszę pobawić się tymi makami, czy faktycznie jest tak super
Jedno jest pewne
wygląda zajebiście a jakość obrazu jest po prostu mega...karoluPL - Czw 02 Sie, 2012 Cartoon - Czw 02 Sie, 2012 I jeszcze jedna kwestia - przed instalacją nowego sytemu powprowadzałem sobie jakieś dane w kalendarzu, skonfigurowałem pocztę, zainstalowałem lightrooma itd - NIC nie zginęło po przeinstalowaniu systemu - z Windowsem nigdy mi się tak nie udało M - Czw 02 Sie, 2012 Windows to przeżytek, moim zdaniem w ciągu 5 lat wypadną z rynku.Cartoon - Czw 02 Sie, 2012 Zdaje się, że ciężko będzie ich wygryźć z rynku. Linux nie jest tak banalny w obsłudze, a większość programów robiona jest jednak tylko pod okienka...M - Czw 02 Sie, 2012
Cartoon napisał/a:
Zdaje się, że ciężko będzie ich wygryźć z rynku. Linux nie jest tak banalny w obsłudze, a większość programów robiona jest jednak tylko pod okienka...
1.Łatwo i to się dzieje w tej chwili nawet
2.Ubuntu jest prostsze w obsludze od win7 i bardzo podobne do mac os.
http://www.ubuntu.com/tour/en/
Obserwuje to wszystko bardzo dokładnie i moim zdaniem przychodzi kres na windowsa dzięki rozwojowi rynku mobilnego - smartfony i tablety - tutaj MS po prostu leży i kwiczy - a przecież ten rynek niebawem wyprze zwykłe PC. Do tego np android jest już montowany jako OS w telewizorach, aparatach i innych urządzeniach.
Ciekawostką jest że MS więcej zarabia na androidzie niż na windows phonie a to dlatego że z racji patentów na każdej sztuce ma 5$.bizon - Czw 02 Sie, 2012 biere to ubuntu jak mi diablo bedzie trybic M - Czw 02 Sie, 2012
bizon napisał/a:
biere to ubuntu jak mi diablo bedzie trybic
Przepraszam Zefira i Makowców za OT.
Bizą, Valve właśnie wypuściło platformę steam na ubuntu 12.04 - pierwszą grą będzie left for dead a potem worek się rozwiąże.
Dla smaczku dodam że szef Valve i Blizzarda bardzo źle wypowiadali się o nowym windowsie i to jest jakaś szansa.bizon - Czw 02 Sie, 2012 ciekaw jestem czy na jakims wine by takie d3 poszlo sensownieMichał - Czw 02 Sie, 2012 bla bla bla ( test z linka który maciek podał )M - Czw 02 Sie, 2012 say what?zefir - Czw 02 Sie, 2012
M napisał/a:
bizon napisał/a:
biere to ubuntu jak mi diablo bedzie trybic
Przepraszam Zefira i Makowców za OT.
Bizą, Valve właśnie wypuściło platformę steam na ubuntu 12.04 - pierwszą grą będzie left for dead a potem worek się rozwiąże.
Dla smaczku dodam że szef Valve i Blizzarda bardzo źle wypowiadali się o nowym windowsie i to jest jakaś szansa.
nie wiem jak na ubuntu ale na macosx Steam tylko ma część gier ma Mac'a
co raz wiecej ale ciagle jest to jakis % całościMichał - Czw 02 Sie, 2012
M napisał/a:
say what?
napisałem posta bedąc na tej stronie co podałes ( ubuntu ) firefox-hh.org-dodaj post