Przecież to najlepsze hambuksy w Katowicach Jakarti - Pon 18 Mar, 2013
Rasputin napisał/a:
Zależy która była,Sherloku
Pisz co ci sie nie podobało
byly dwie
jedna przyjela zamowienie. b. ładna buzia, jasne wlosy (chyba ) i porywajacy usmiech!!! i czerwone usta , a druga brunetka, ktora cos tam robila ale nie wiem czy mi sie kolory wlosow nie pomylily bo tego wieczoru duzo pan sie krecilo na miescie...
napisze w wolnej chwili
aaa i bmw1 stalo na zewn. osobiscie to odradzam to miejsce bo czesto stoja tam fury, fakt. czesto tez nie maja lusterka Rasputin - Pon 18 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Zależy która była,Sherloku
Pisz co ci sie nie podobało
byly dwie
jedna przyjela zamowienie. b. ładna buzia, jasne wlosy (chyba ) i porywajacy usmiech!!! i czerwone usta , a druga brunetka, ktora cos tam robila ale nie wiem czy mi sie kolory wlosow nie pomylily bo tego wieczoru duzo pan sie krecilo na miescie...
napisze w wolnej chwili
aaa i bmw1 stalo na zewn. osobiscie to odradzam to miejsce bo czesto stoja tam fury, fakt. czesto tez nie maja lusterka
Parkowanie na Chmielnej to 500zł i 5pkt ale jak widac szwagier się nie nauczył
Oprócz obsługi coś ci sie podobało/niepodobało? Buła smaczna czy na tle konkurencji średniawa?Jakarti - Pon 18 Mar, 2013 smakowo byłem kontent.
wizualnie rowniez.
polecam na spotkanie klubowe.
ps. duzo miejsca jest na gorze? bo na dole nie ma zbyt wiele Rasputin - Pon 18 Mar, 2013 Niestety to jest taka klitka i na górze jest jedynie zaplecze. Wszystko co dostępne jest na dole Na okres letni maja być wystawione stoliki przed lokalem więc może to ułatwi sprawę.
Dobrze,że jak ja tam wpadam to przeważnie jest luźno Jakarti - Pon 18 Mar, 2013
Rasputin napisał/a:
Na okres letni maja być wystawione stoliki przed lokalem więc może to ułatwi sprawę.
a moze juz wystawic ze 2 - 3 takie jakies blaty czy chuk wie jak to nazwac zeby mozna bylo opitolic cos na stojąco? bo mysle, ze wczesniej czy pozniej nie bedzie miejsca na dole (tak bylo jak bylem )
a prawnie ogrodek ogarniety juz? bo niezle jazdy są z tym Miniac - Czw 13 Cze, 2013 Na Gocławiu na spacerze wybadałem budkę z hambuksami. Wygląda totalnie przeciętnie, niczym buda "nad morzem", ale dają tam 150gramowe PYSZNE burgery! Pudełka, dodatki i smak - wszystko przypomina mocno Warburgera z tą różnicą że jest gdzie zaparkować i obok monopolowy!
Szczerze polecam. Byłem kolejny raz i jestem mega zaskoczony świeżością.
A 'najlepsze' na koniec. Nazwa w pełni poprawna politycznie...
(klik by zobaczyć mapę!)MoRToN - Pią 14 Cze, 2013 Jako zahar na burgery najpóźniej jutro testuje Jakarti - Pią 14 Cze, 2013
Miniac napisał/a:
jest gdzie zaparkować i obok monopolowy!
faktycznie,
jest nawet 1 wolne miejsce!!
a tak serio to polecam niedalekie Cafe Balaton i w ogóle, okolice jeziorka.pP - Pią 14 Cze, 2013 Byłem, polecam!!!!!!!!!!!!!!
pojechałem z zamówieniem dla 6 osób, dostaliśmy słitaśne pudełko,
najtańszy burger kosztuje 14, najdroższy 17
w pudełku dostajesz pyyyyyyysznego burgera z dodatkami, sos bbq, serwetke i wykałaczkę
POLECAM
Miniac, Dzięki!Anonymous - Pią 14 Cze, 2013
Miniac napisał/a:
M-Burger
To jeden z powodów dla których musiałem się obejść smakiem M - Pią 14 Cze, 2013
Ślinię się na ripostę, ale nie nie, tak nie możnaAnonymous - Pią 14 Cze, 2013 Bring it on! Miniac - Pią 14 Cze, 2013 pP - spoko. Naprawdę dobre więc warte polecenia.... i hipsterów brak
Jakarti napisał/a:
a tak serio to polecam niedalekie Cafe Balaton i w ogóle, okolice jeziorka.
Ale polecasz w kontekście kulinarnym? Bo poza zdechłą ciabattą, goframi i piwem to tam nic nie ma