kupuj TT, bedziemy jezdzic po slaskich klubach i targac blachary.
A co 190-tka gorsza czy co
Wytlumacze to tak: 190tka jedziemy do Spiza w Katowicach we srode, stawiamy pare wodnistych piw dwom kaflarom i pakujemy je do bagaznika, bo wstyd je swiatu pokazywac...
TT(najlepiej cabrio) podjezdzamy pod Grzesnikow w Niebie w czwartek(najlepiej) pod same drzwi. Ja rzucam jakims glupim haslem typu " a w trampkach mozna wejsc", bramka sie smieje i nas wpuszcza. Wjazd na sale znajdujemy 2 dupy, po 3 sek do nich podchodzimy, zagadowa, pare drinow(ja place, bo Ty wziales auto). Opuszczamy klubik z dwiema pieknymi suczesami, otwierasz dach, one pyski w gore(jak jest zima to im zatoki siada, ale to nie nasza sprawa) i lecimy na Wroclaw. Po 30 km zjezdzamy, moi rodzice maja tam taki mini domek. A tam juz JAZDA, ale innego rodzaju.
Jest roznica?
:564: Ogolnie 190 zajebiste, cos mnie dzisaij na zarty bierze...Michał - Nie 10 Gru, 2006 kurwa padłem
hahahahhaahhahahahahaMaciek - Nie 10 Gru, 2006 ostro poleciał strick - Nie 10 Gru, 2006 Marek przekonałeś mnie, biore TT cabrio D
Dobrze że ty w grzesznikach będziesz płacił, bo to więcej niż waha wyjdzie dzik - Pon 11 Gru, 2006
Marek23 napisał/a:
jak jest zima to im zatoki siada, ale to nie nasza sprawa
O zatoki to sie martw, jak ma oddychac podczas wstepnego zapoznawania sie w samochodzie, skrzelami?Anonymous - Pon 11 Gru, 2006 hahaha nieźle!! Możesz pisać jakieś Harlequiny dla nastolatek DeeS - Pon 11 Gru, 2006 kolega ma do sprzedania
autko naprawde zadbane, nie bite, i ladne. Polecam !!!Marek23 - Pon 11 Gru, 2006
dzik napisał/a:
Marek23 napisał/a:
jak jest zima to im zatoki siada, ale to nie nasza sprawa
O zatoki to sie martw, jak ma oddychac podczas wstepnego zapoznawania sie w samochodzie, skrzelami?
Ja i tak lubie sie calowac na kurczaka...chwytam dupexa mocno reka za gardlo(jak kure) i dopiero caluje. Wtedy u niej ciezko z oddychaniem ,ale ja sie spelniam w moim fetyszu FreeMan - Pon 11 Gru, 2006 widzieliscie s3 w wersji Biturbo??
fajna fiesta do upalania http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1937425nox - Wto 12 Gru, 2006 fiestka bardzo fajna silnik ma potencjał tani stuff i wogoledaje sporo frajny z jazdy:)Niemy - Wto 12 Gru, 2006 Nox dogadaj sie z gosciem i bierz ja na czesci ziom