Ryba - Pon 16 Kwi, 2012 Korzystałem z iphone 4, widać że jest to bardzo dobry telefon,
dla kogoś kto lubi korzystać z czegoś takiego, dla mnie jest to nie do zaakceptowania, w mojej opinii gadżety które posiada to urządzenie, nie sa warte nerwów które kosztgowała mnie obsługa dotykowej klawiatury.
Sprzedałem po 2 dniach na allegro za 1300.
Wracam do blackberrego. A obecnie wygrzebałem z szafy jakas starą nokie x3-02 - fajna sprawa, chyba najlżejszy i najmniejszy obecnie telefon na rynku.CHRZANEK - Pon 16 Kwi, 2012
Ryba napisał/a:
gadżety które posiada to urządzenie, nie sa warte nerwów które kosztgowała mnie obsługa dotykowej klawiatury.
wg mnie klawa dotykowa ma sens wyłącznie przy duzych wyświetlaczach.
4" to minimum, wiekszy rozmiar z kolei ogranicza poreczność telefonu...
Najlepsze to były stare nokie z wężem itr 911 - Pon 16 Kwi, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Najlepsze to były stare nokie z wężem
Ech stare dobre czasy jak pykało się w wężolca na matmie
No w rekordach to się nie chwaląc zawsze stałem na pudle
A co do telefonu to zdecydowałem się na motke razr .Po bezpośrednim kontakcie aż bije od niej jakością wykonania i topowymi materiałami!
Może nie jest hiper szybka itd. ale jakoś bardziej mi leży od sgs IIRyba - Wto 17 Kwi, 2012 Najlepszy wonsz, był na 3210.
Jaranie się rekordami tam było wymierne przynajmniej =)
Każdy miał podobne tryby, bez przechodzenia przez sciany etc etc
TYLKO ZAWSZE BYŁ TEN PROBLEM ŻE PO PAUZIE NIE WIADOMO BYŁO GDZIE JEST TA JEBANA GŁOWA WĘŻA itr 911 - Wto 17 Kwi, 2012
Ryba napisał/a:
Najlepszy wonsz, był na 3210.
Jaranie się rekordami tam było wymierne przynajmniej =)
Każdy miał podobne tryby, bez przechodzenia przez sciany etc etc
TYLKO ZAWSZE BYŁ TEN PROBLEM ŻE PO PAUZIE NIE WIADOMO BYŁO GDZIE JEST TA pomylony GŁOWA WĘŻA
+1
no a sama nokia 3210 to bym mistrz sprzęt z klasy niezniszczalnych
Coś mnie naszła ochota popykać w wonsza i chyba poszukam tego sprzęta na alledrogo i kupię tylko w tym celu zefir - Wto 17 Kwi, 2012 kurde na androida sa mega aplikacje do grania w weza CHRZANEK - Wto 17 Kwi, 2012 Wonsz rulezCartoon - Śro 18 Kwi, 2012 Kenet, pytanko głównie do Ciebie...
W czasie aktualizacji softu w nokii E6 telefon się wyłączył i już nie włączył
Oddałem do serwisu, postawili od nowa system, ALE nie ma teraz do wyboru języka polskiego... (przed awarią był) Da się to jakoś łatwo dograć bez utraty gwarancji? pP - Śro 18 Kwi, 2012
Cartoon napisał/a:
Da się to jakoś łatwo dograć bez utraty gwarancji?
zanieść do serwisu?:)Cartoon - Śro 18 Kwi, 2012 Ostatnio trzymali go tydzień... więc albo zrobię to sam, albo zostanie tak jak jest pP - Śro 18 Kwi, 2012
Cartoon napisał/a:
Ostatnio trzymali go tydzień... więc albo zrobię to sam, albo zostanie tak jak jest
aha no to słabo z serwisem Kenet - Śro 18 Kwi, 2012 Cartoon, takie oczywiste pytanie - telefon jest z pierwotnie z polskiej sieci/rynku?
Jeśli nie ma języka PL to znaczy, że najprawdopodobniej w serwisie wgrali nie ten soft przez pomyłkę, albo tel nie jest z polskiej sieci.
Jakby co to zapraszam, wgramy odpowiedni bez problemu. Gwarancji się nie traci w takim przypadku.PiTT - Śro 18 Kwi, 2012 jakby ktoś właśnie poszukiwał to będę miał do sprzedania albo Galaxy S 2 albo S plus, jeszcze nie wiem który sprzedam
używane ale w pięknym stanie (jak zwykle zresztą)
propozycje na PW poproszę bo niedługo wstawiam na allegro
oba bez simów, na gwarancji, w pudełkach itd.
w s plus na gwarancji było wymieniane gniazdo ładowarki bo pewnego pięknego dnia przestało ładować... po naprawie wszystko gra Pirania - Czw 19 Kwi, 2012 a na co zmieniasz??M - Czw 19 Kwi, 2012 obstawiam ze na razr