polecam! bardzo fajny materiał z miejsc w których często miałem okazje być;)faldzip - Pon 19 Wrz, 2011 3:05 Przem_106 - Pon 19 Wrz, 2011 To jak się prowadzi auto Tomali, to nie mam pytan. Zawias i moc MEGA! Tak przygotowanym autem mozna jechac naprawdę szybko. Najgorzej ustawione jest auto Kapłana. Tym autem bałbym się jechac i na prawym i na lewym. Ale on chyba tak lubi, bo 106-tka tez mu latała po całej drodze michool_vt - Pon 19 Wrz, 2011
faldzip napisał/a:
3:05
Jaco - Pon 19 Wrz, 2011
Przem_106 napisał/a:
To jak się prowadzi auto Tomali, to nie mam pytan. Zawias i moc MEGA!
Ciężko, żeby na Ohlinsie auto się źle prowadziło
obejrzałem saxo mega idzie, jednak dobry zawias to podstawa, jeśli chce się o coś powalczyćroj - Pon 19 Wrz, 2011
michool_vt napisał/a:
faldzip napisał/a:
4:51 tysz fajnieMarek23 - Pon 19 Wrz, 2011
Cytat:
michool_vt napisał/a:
faldzip napisał/a:
4:51 tysz fajnie
Zamawiam film z maxxsport. Kurde ten locik przy 3.05 niezły i jeszcze potem było napędzane. Wrażenia za kierą bezcenne
Cytat:
Maras, czy te twoje auto nie jest za miękkie? Na kazdej fotce nurkuje i pływa.
Troche jest,ale nie mam pomysłu jak to tanio zmienić.roj - Wto 20 Wrz, 2011
Marek23 napisał/a:
Zamawiam film z maxxsport.
mają oficjalny cennik dla zawodników?
jak możesz to daj znać ile Ci powiedzą.Marek23 - Wto 20 Wrz, 2011 40zł, juz zamawiałem z rzeszowskiegoJanusz - Wto 20 Wrz, 2011
Marek23 napisał/a:
Troche jest,ale nie mam pomysłu jak to tanio zmienić.
twardsze sprężyny trzeba wrzucić... tyle ze wtedy nie będzie dobrze wybierało dziur ładnie...
innymi słowy musisz kupić coś regulowanego, inaczej nie będziesz mógł ustawić szybkiego ugięcia i wolnego faldzip - Wto 20 Wrz, 2011
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Maras, czy te twoje auto nie jest za miękkie? Na kazdej fotce nurkuje i pływa.
Tak patrzac na te filmiki, to ogolnie jedne auta podskakuje na tym asfalcie i miota nimi jak szatan, a inne trzymaja sie jak poyebane tak na oko to Marka auto troche miekkie jest ale z drugiej strony to wyglada, jakby jednak trzymalo sie niezle.
Marek dajesz z tym sponsorem, bo czas tam pokazac w tym RPP jak sie jezdzi! Marek23 - Wto 20 Wrz, 2011
faldzip napisał/a:
tak na oko to Marka auto troche miekkie jest ale z drugiej strony to wyglada, jakby jednak trzymalo sie niezle.
No wlasnie ja na tego Bila nie narzeka. Nie jezdzilem na innych zawiasach, wiec nie wiem jak sobie radza z w ciezkich sytuacjach typu hamowania w zakrecie,itd. Ogolnie zawias u mnie nie jest najgorszy.
faldzip napisał/a:
Marek dajesz z tym sponsorem, bo czas tam pokazac w tym RPP jak sie jezdzi!
Dzieki ziom za wiare, ale bez znajomosci nic sie nie zrobi. Ale kombinuje,moze cos gdzies wydepcze.
Zamowilem filmik, powinien dzis byc YT, szalu sie nie spodziewam wszedzie,ale moze bedzie pare fajnych miejsc.Przem_106 - Wto 20 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
Marek23 napisał/a:
twardsze sprężyny trzeba wrzucić... tyle ze wtedy nie będzie dobrze wybierało dziur ładnie...
innymi słowy musisz kupić coś regulowanego, inaczej nie będziesz mógł ustawić szybkiego ugięcia i wolnego
Nie koniecznie. Moim zdaniem Marek moze miec za miekkie stabilizatory. Wiem,ze w N trzeba miec seryjne, ale w A juz nie. Na Cieszynke czy zime pewnie bedzie ok, ale na asfaltach warto potestowac.Marek23 - Wto 20 Wrz, 2011 Bede jezdzil tylko w A, wiec po zimie pomysle, o twardszych stabach...qbus - Wto 20 Wrz, 2011