To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Vlodarsky - Wto 31 Mar, 2015

rasta, gratulacje !
Anonymous - Śro 08 Kwi, 2015

No i sie posrało-zapalenie okostnej kości piszczelowej,czyli orlen maraton pod znakiem zapytania,troche to kurwa frustrujące,człowiek zapierdala cała zime w deszczu,sniegu i wietrze a tu sie wezmie i zjebie
zefir - Śro 08 Kwi, 2015

Współczuje ale niestety takie uroki planów treningowych a póżniej startów. Poważne to zapalenie?
Siadly - Śro 08 Kwi, 2015

rabarbar napisał/a:
No i sie posrało

Ładne były?

Kenet - Śro 08 Kwi, 2015

To się stało w wyniku biegania czy każdego może spotkać?
Anonymous - Czw 09 Kwi, 2015

U mnie to wynik biegania,po prostu za duzo było,do tego mozliwe ze zle dobrane buty(choc mam dla pronatorów),tragedi nie ma ,mozliwe ze przejedzie do maratonu,to nawet za bardzo nie boli na codzień,za to napierdala w trakcie biegania,w niedziele przebiegłem 5km i dalej nawet iść nie mogłem,Tereska musiała po mnie przyjechać
Vlodarsky - Czw 09 Kwi, 2015

rabarbar, jaka metoda leczenia ? Smarowanie, prochy i czekać ?

Dokładnie to + chłodzenie
was79 - Czw 09 Kwi, 2015

i masaż z młodych piersi jako rehabilitacja :D
Walle - Czw 09 Kwi, 2015

z czymś takim nie można biegać. Bieganie z kontuzją to największe zło jakie biegacz może sobie zrobić.
Alexxx - Czw 09 Kwi, 2015

rabarbar napisał/a:
No i sie posrało-zapalenie okostnej kości piszczelowej,czyli orlen maraton pod znakiem zapytania,trochę to kurwa frustrujące,człowiek zapierdala cała zime w deszczu, śniegu i wietrze a tu sie wezmie i zjebie

Współczuje :( można się konkretnie wkuffić.

Wczoraj w ramach przypomnienia sobie "jak to jest" przebiegłem 8.34km @ 42.15 i powiem szczerze, że rok przerwy w bieganiu (skupienie się na siłowni i cross'ie) to masakra... dla nóg szczególnie bo kondycja przy tym tempie to lajcik.

Wyczucie tempa: zero
Rozłożenie sił: zero

P.S.: Musze kupić buty do biegania bo te rozklapciane to się na siłkę nadają jedynie :/

Walle, wiem i dlatego nie biegam,zresztą ostatnie półtora miesiąca to ciag chorób i kontuzji ,prawie wogóle nie trenowałem

Alexxx, niestety tak to jest,na pocieszenie powiem Ci ze w druga strone jest jeszcze gorzej-bieganie wręcz zjada siłe,ja mimo robienia 1-2 treningów crossfitowych w tyg,strasznie osłabłem,np w przysiadzie robiłem luźno 135kg ,teraz ledwo 120

Z butów raczej nie polecam new balance-biega sie w nich fajnie ale moje mają 4 miechy i juz sie przecierają,musze zareklamować bo to jakieś jaja są.

zefir - Czw 09 Kwi, 2015

ja polecam Nike, juz 3 pare mam i jestem mega zadowolony

a zakupy polecam w sklepbiegacza.pl

do sklepu biegacza sie zraziłem,sprzedali mi buty neutralne a ja mam pronacje
bizon - Czw 09 Kwi, 2015

Witajcie w klubie, ja nadal walcze z kontuzja lewego kolana, zaraz bedzie 2.5 miesiaca. Za tydzien kolejny start w imprezie, sobie pojde potruchtac. Lekarz mowil, ze w 3 miesiace, moze wiecej powinien sie temat zamknac, ale cos mi na to nie wyglada.