Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Pią 29 Mar, 2013 PiTT, Dzięki !!!
35k to jednak za duzo,tak do 25 max,zresztą narazie musze ogarnąć seata,kótry po czyszczeniu wtrysków i wymianie jakis uszczelek od kolektora i turbo zupełnie przestał jechac i hałasuje jak zetor.Takich aut jak ten dłubany sabik troche sie boje,to ma bezproblemowo i bezawaryjnie stukac kilometry jako dupowózPiTT - Pią 29 Mar, 2013 no to mam coś idealnego w tej kasie http://otomoto.pl/mercede...-C25389981.htmlAnonymous - Pią 29 Mar, 2013 TO jest TO !!!!!!!Anonymous - Pią 29 Mar, 2013 Tak sobie mysle ze e46 330i albo A4 3,0 quattro byłoby okKarQ - Pią 29 Mar, 2013 Ten 3.0 nie cieszył sie zbyt dobrą opinią. Sam badałem temat b6/b7 i osobiście bralbym 1.8T 163-190km. Ten pierwszy dużo znosi, a po sofcie masz ca. 200km, drugi z czymś sie borykal, ale nie pamietam.
330i imo jeszcze bardziej bezpieczna w użytkowaniu.Sibu - Pią 29 Mar, 2013 Bieraj tego :
http://moto.allegro.pl/au...3105936227.htmlsiema - Pią 29 Mar, 2013 Nie no, gdzie tej audicy do przedłużanej S-klasy!Kamill - Pią 29 Mar, 2013 rabarbar, Byłeś u tych tunerów co gadaliśmy ? Może mechanik jest z dupy a nie auto.roj - Pią 29 Mar, 2013
oj długo już wisi to audi Anonymous - Pią 29 Mar, 2013
Kamill napisał/a:
rabarbar, Byłeś u tych tunerów co gadaliśmy ? Może mechanik jest z dupy a nie auto.
Nie byłem, byłem w szwecji,temat ogarniała Tereska i wybrała sie do pobliskich mechaniorów specjalizujących sie w VAG.Goscie chyba nie bardzo maja pojęcie co robią,ogarne temat w przyszłym tyg i pewnie będzie ok,ale tak sobie pomyslałem ze moze to znak ze czas zmienic fure,ponad rok juz jeżdze leonem ....Anonymous - Sob 30 Mar, 2013 Chodzi mi po głowie cos 4x4,wybór raczej niewielki (audi,subaru),ale chciałem sie spytac czy ktos jezdził jakimś czteronapędowym bmw,wiem ze w teori nie wygląda to dobrze,ale chciałbym wiedziec jakie są wrazenia z jazdyJakarti - Nie 31 Mar, 2013 moze wyszukaj jakies ogloszenie i po prostu umow sie na jazde probna ? Anonymous - Nie 31 Mar, 2013 Mam taki plan ale ludzie raczej krzywo patrzą jak sie nakurwia ich autami ,a o to przeciez chodzi bo po prostu wioząc dupe raczej sie nie poczuje jak ten naped działaJanusz - Nie 31 Mar, 2013
nie polecam, serisujemy takową, salon polska pierwszy właściciel itp. Daje temu maks jeszcze 2 lata, potem jak się zacznie sypać to szybko trzeba będzie włożyć drugie tyle na dzień dzisiejszy pod spodem jedna rdza, wszystkie przewody od klimy, wspomagania, chłodzenia itp itd, co tylko ma metal, jest zgnite na amen. Tamta jest z 2003 i dokładnie taka sama wersja całkiem fajna jak mi się jeszcze fury nie mylą to tam chyba jest po dwie świece na cylinder zefir - Nie 31 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
Chodzi mi po głowie cos 4x4,wybór raczej niewielki (audi,subaru),ale chciałem sie spytac czy ktos jezdził jakimś czteronapędowym bmw,wiem ze w teori nie wygląda to dobrze,ale chciałbym wiedziec jakie są wrazenia z jazdy
ja smigalem x3 i i x5 oraz 530xd tymi w miare nowszymi lub nowymi
dla mnie zajebistosc na codzien , mega sie prowadza tylko nie wiem jak z awaryjnoscia ale to moge popytac u znajomego w ASO