HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
PieQt - Wto 30 Gru, 2008 niestety miałem mały wypadek z ogniem w święta i wszystko zależy od tego, jak będą mi się rany goić ... niestety mało prawdopodobne, żebym mógł pojechać
źle to się szybko zrobi anjas - Wto 30 Gru, 2008
PieQt napisał/a:
niestety miałem mały wypadek z ogniem w święta i wszystko zależy od tego, jak będą mi się rany goić ... niestety mało prawdopodobne, żebym mógł pojechać
źle to się szybko zrobi
PieQt nie kłamie... oczywiście nie będę ujawniał szczegółów bo ich nie zna,, ale na mieście mówi się, że do szpitala w Kielcach trafiło dwie osoby na założenie opatrunków. PieQt z popażonymi łapami i Gracjan Roztocki z popażoną dupą.
Ale co i jak szczegółowo to nie wiem i chyba wolę nie wiedzieć.
Bad-i - Wto 30 Gru, 2008 jezeli to sprawka Pieqta to Gracjan musi miec całe stopy w wosku 106 - Wto 30 Gru, 2008
Bad-i napisał/a:
Gracjan musi miec całe stopy w wosku
.... i sutki PieQt - Wto 30 Gru, 2008 nie, tylko w stopy - Badi to mnie zna
niestety sprawa nie jest aż tak zabawna, mam poparzenia 2-go stopnia na rekachAnonymous - Wto 30 Gru, 2008 Panowie z krakowa ..... KTO BEDZIE W PT na IMPREZIE i KTO BEDZIE W SOB na GOKARTACH i BASENIE?
czy macie jakies kwatery warte polecenia?
WYJAZDOWI z Warszawy:
- Marcel, Rudello, rasta
Ktoś jeszcze?qbus - Wto 30 Gru, 2008 Ja co do piatku jeszcze nie wiem, zalezne od wielu czynnikow... w sobote na gokartach chetnie... na basenie jeszcze nie bylem (mowa o aquaparku?) wiec moze tez? hmm?Anonymous - Wto 30 Gru, 2008 ty Marian nie ma przebacz .... w pt pijesz z nami .... kogo ja bede karmił makaronem Niemy - Wto 30 Gru, 2008 ja tez się postaram być dołączam się do pytania o noclegJanusz - Wto 30 Gru, 2008 ja będę w piątek (nie pije ) w sobotę na kartach tez..:) co do basenu to nie wiem, sie zobaczy.. a co do zakwaterowania.. to hmm.. ja mieszkam 40 kilosów od kraka:P
P.S nie to żeby wszyscy liczyli na michoola michool_vt - Czw 01 Sty, 2009
Cytat:
czy macie jakies kwatery warte polecenia?
ja nic nie polece bo nie korzystam, a u siebie niestety nie moge zaproponowac noclegu
czasu mało ale raczej bede z wami wszedzie Janusz - Czw 01 Sty, 2009 co do noclegu w krk... to chyba anjas mówił ze może coś polecić anjas - Czw 01 Sty, 2009
Janusz napisał/a:
co do noclegu w krk... to chyba anjas mówił ze może coś polecić
Hehe... prawda.
Jeśli blisko centrum to zwykle nocowałem w hotelu Batory.
Jeśli blisko kampusu UJ to polecam Ruczaj Hotel.Janusz - Pią 02 Sty, 2009 a ostatecznie ilu bedzie przyjezdnych do krk?? i na jak długo chcecie zostac?? znaczy tylko z piatku na sobote?? czy z sobote na niedziele tez?? bo ja nie mam mieszkania w krk... ale moge cos popytac.. Nic nie obiecuje, zeby potem nie było macie spiwory Anonymous - Pią 02 Sty, 2009 z pt na sob ..... ale jakiś Hostel chyba ogarniemy i tyle coś czuje