PiTT - Czw 19 Kwi, 2012 4s
dobra to galaxy plus to sprzedania, ktoś chętny? Pirania - Czw 19 Kwi, 2012 za?PiTT - Czw 19 Kwi, 2012 za chwile
wejdę na allegro i sprawdzę po ile chodzą używki
edit:
800zł. i dowóz w Wawie w dowolne miejsce
oczywiście bez simlocka z salonu Tmobile, z dowodem zakupu
dodatkowo gumowy pokrowiec PiTT - Czw 26 Kwi, 2012 po kilku dniach użytkowania 4s
bateria trzyma znacznie dłużej niż w samsungu
jakość wykonania oraz łatwość obsługi także lepiej niż w samsungu
ogólne wrażenia zdecydowanie na +
samsung s2 jest świetnym telefonem, ale jak dla mnie bardziej nadaje się do wieczornego użytkowania przed snem M - Czw 26 Kwi, 2012 gejowość dużo większa niż w samsungu BrainWash - Czw 26 Kwi, 2012 PiTT jest hipsterem teraz, nie gejem:D ale co racja to racja, przesiadlem sie z 3gs na samsunga, i jednak ajfotn to ajfon:)PiTT - Czw 26 Kwi, 2012
M napisał/a:
gejowość dużo większa niż w samsungu
Bonczek - Czw 26 Kwi, 2012
PiTT napisał/a:
po kilku dniach użytkowania 4s
bateria trzyma znacznie dłużej niż w samsungu
jakość wykonania oraz łatwość obsługi także lepiej niż w samsungu
ogólne wrażenia zdecydowanie na +
samsung s2 jest świetnym telefonem, ale jak dla mnie bardziej nadaje się do wieczornego użytkowania przed snem
Niemożliwe M - Czw 26 Kwi, 2012 Przykleiles naklejke z jablkiem na tylna klape?Bonczek - Czw 26 Kwi, 2012 Mi lakiernik zrobił aerografem, żeby mi do głowy nie przyszło odklejać PiTT - Czw 26 Kwi, 2012
Szału nie ma. Zobacze jaka bedzie cena, jak mało atrakcyjna to biorę jego poprzednika.DeeS - Śro 23 Maj, 2012 zakupiłem w zasadzie wymieniłem aparat na Iphon'a 4s . Poki co bawie sie nim dwa dni i jest okej .
Jakies godne polecenia aplikacje ?rasta - Śro 23 Maj, 2012 Ja juz się bawiłem GSIII, dla mnie to już komputer i to całkiem potężny.PiTT - Śro 23 Maj, 2012
rasta napisał/a:
Ja juz się bawiłem GSIII, dla mnie to już komputer i to całkiem potężny.