a ja się zawsze zastanawiałem kto głosuje na PIS... jak widać to może być każdy z nas, normalnych ludzi
no PiTT z tobą to co najwyżej...oranżadę i to mało gazowaną!!!
ale ja nic złego nie mówię
napisałem że każdy z nas heheheh
jeden na sld inny na po a jeszcze inny na pis, wiec peace CHRZANEK - Pią 26 Lis, 2010
Jacek napisał/a:
jest dobrze
Od lewej stoją:
Czesio; Michał; Bad-i; eM; Barto 206 oraz Saxorulez.M - Pią 26 Lis, 2010 Jakarti - Pią 26 Lis, 2010 podoba mnie sie to
zamiast argumentow wrzucamy ilustracje i humor - fajnie PiTT - Wto 30 Lis, 2010 http://wiadomosci.onet.pl...-wiadomosc.html
hehehe
mistrzowie
za chwile Bronek będzie musiał przepraszać za mrozy
ja wszystko jestem w stanie zrozumieć, totalny paraliż miasta itd. ale poziom niektórych zarzutów nadaje się tylko do humoru
wyobrażacie sobie aby takie zarzuty padły ze strony SLD albo PSL? ja szczerze mówiąc nie, tylko PIS jest w stanie tak abstrakcyjne rzeczy wykombinować
muszą mieć generator idiotycznych pomysłów
żeby nie było że podobała mi się ta sytuacja, ale koorwa paraliż był przez mega nawałnicę śnieżną i żadna odśnieżarka by z tym sobie nie dała rady
wyjechałem z roboty jakoś 18.20, do domu dojechałem o 21.20, ale wiecie co, spalanie nadal nie przekroczyło 10.4l. martin.h - Wto 30 Lis, 2010 http://www.pudelek.pl/art...jdanki_leppera/
Żenada, spójrzcie w jakim my kraju żyjemy PiTT - Wto 30 Lis, 2010 ale że co?
że zakuł Leppera?
że wydał książkę?
że dostaje 4 tyś. emerytury?
martin.h - Wto 30 Lis, 2010 Że w wieku 34 lat dostaje 4 klocki emerytury, pisze sobie książkę za nasze pieniądze, a ja jak sobie pomyślę że będę musiał jebać do 65 lat, a może i 80 bo w Europie panuje obecnie tendencja do podnoszenia wieku emerytalnego.
Ogólnie to potrzeba nam reformy służb mundurowych bo to co się wyprawia to masakra.
A to, że opowiada o tym wszystkim to już drugie dno, pewnie dostanie jakiś program w TV w niedalekiej przyszłości, zatańczy z "gwiazdami", żyć nie umierać...Janusz - Wto 30 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
Że w wieku 34 lat dostaje 4 klocki emerytury, pisze sobie książkę za nasze pieniądze, a ja jak sobie pomyślę że będę musiał pomylony do 65 lat, a może i 80 bo w Europie panuje obecnie tendencja do podnoszenia wieku emerytalnego.
Ogólnie to potrzeba nam reformy służb mundurowych
ziom nie rozumiem.. przeciec nie od dzis wiadomo ze tak jest w mundurówkach trzeba było iść na policjanta, o co kaman??PiTT - Wto 30 Lis, 2010 z tym że robią z niego gwiazdę i wydaje książkę to faktycznie zgadzam się że to kpina
ale to że idzie na emeryture w takim wieku to już inna sprawa
tak jest a nie inaczej, robota też w sumie nie jest przy biurku
jakby nie było był agentem
myślisz że Bond też dostawałby ok 1tyś ojro emerytury? Bonczek - Wto 30 Lis, 2010 Nie wierz w to stary, na zdjeciu jest screen z niezależna.pl to musi być jakieś matactwo martin.h - Wto 30 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
Mój ojciec jest kierowcą zawodowym, myślisz że w wieku 65 lat będzie nadal jeździł? Też nie pracuje przy biurku.
Potrzeba nam reformy, nie możemy dopóścić do czegoś takiego, że człowiek w wieku 34 lat przechodzi na emeryturę, jeśli już to na rentę, jeśli jest niezdolny do pracy.
Zaraz pewnie ktoś napisze, że pracował w szkodliwych warunkach. W Niemczech górnik (a to jeden z najcięższych zawodów) jeśli nie może już pracować na dole wychodzi na powierzchnię i pracuje tam do wieku umożliwiającego przejście na emeryturę (60 parę lat).PiTT - Wto 30 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
PiTT napisał/a:
Mój ojciec jest kierowcą zawodowym, myślisz że w wieku 65 lat będzie nadal jeździł? Też nie pracuje przy biurku.
Potrzeba nam reformy, nie możemy dopóścić do czegoś takiego, że człowiek w wieku 34 lat przechodzi na emeryturę, jeśli już to na rentę, jeśli jest niezdolny do pracy.
Zaraz pewnie ktoś napisze, że pracował w szkodliwych warunkach. W Niemczech górnik (a to jeden z najcięższych zawodów) jeśli nie może już pracować na dole wychodzi na powierzchnię i pracuje tam do wieku umożliwiającego przejście na emeryturę (60 parę lat).
spoko, tak jak napisałem, jest tak a nie inaczej i raczej nie wierzę że coś się w tym temacie zmieni
a może jednak lepiej żeby się zmieniło w drugą stronę? czyli aby wszyscy mieli lepiej a nie dowalić tym co mają za dobrze... jak myślisz? martin.h - Wto 30 Lis, 2010 Jestem realistą, gdyby w wieku 34 lat wszyscy poszli na emeryturę to szybko by się pieniądze z ZUS'u skończyły.PiTT - Wto 30 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
Jestem realistą, gdyby w wieku 34 lat wszyscy poszli na emeryturę to szybko by się pieniądze z ZUS'u skończyły.
nie miałem na myśli aż takiego ekstremum
tak jak napisałeś, że to są zawody wyższego ryzyka... chyba ciężko się z tym nie zgodzić a że nie ma sprawiedliwości na Świecie to inna kwestia
a jakby Twój tata był zawodowym mundurowym? zakładam, że byś z tym nie miał problemu
widzisz, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
ja tam raczej bym nie jarał się wcześniejszą emeryturą mojego ojca jakbym miał świadomość że wychodząc do roboty może już nie wrócić bo to ma wpisane w zawód