To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Anonymous - Nie 31 Mar, 2013

Zef-ja celuje w e46 330ix ,tam był chyba inny układ niz w nowych xdrive
PiTT - Nie 31 Mar, 2013

w tej kasie znajdziesz jakieś subaru, większa szansa że nie będzie zajechane niż w przypadku bmw lub audi
do tego subaru jest na serio świetnym autem, jakbym miał teraz zmieniać to w grę wchodzi raczej tylko bmw lub subaru... no i oczywiście audi ;)

iQ - Nie 31 Mar, 2013

rabarbar, mam znajomego ktory ma 330ix w automacie. Wczesniej jezdzil e36 m3, e46 330 i teraz tym xi. Mowi ze auto jest z tym napedem bezplciowe a pali 16L o_O

Czyli bezsensu ten ix
Z subaru jest ten problem ze taki 2,0xt pali sporo a jedzie średnio,a jak juz mam duzo płacic za paliwo to chciałbym zeby jechał dobrze.Podoba mi sie legaś 3,0 H6,ale nie miesci sie w budżecie

lukp - Nie 31 Mar, 2013

rabarbar a takie subaru

http://otomoto.pl/subaru-...-C28268767.html

cena była ok. 32800zl i widzę ze spada

PiTT - Nie 31 Mar, 2013

rabarbar napisał/a:
Czyli bezsensu ten ix
Z subaru jest ten problem ze taki 2,0xt pali sporo a jedzie średnio,a jak juz mam duzo płacic za paliwo to chciałbym zeby jechał dobrze.Podoba mi sie legaś 3,0 H6,ale nie miesci sie w budżecie

wg mnie opinia człowieka który jeździł m3 jest mało obiektywna :D
"bezpłciowe" mogę się zgodzić... po prostu masz cały czas pewne prowadzenie, więc ogranicza to troszeczkę możliwości poświrowania :rotfl:
ja też miałem więcej emocji w rwd jak mnie bokiem zaczęło stawiać na wiadukcie podczas deszczu :lol2:
tak prawdę mówiąc na Twoim miejscu bym nie odpuszczał tej opcji, ale jak tam już wolisz
nie sądze tylko że subaru wg opinii wyżej wymienionej osoby byłoby bardziej "płcioiwe" :]

lukp, fajne,szkoda ze automat,ale tak sie składa ze jestem 30 km od Głogowa to podjade obejrzec

PiTT, W sumie masz racje.Jeszcze jakies audi mi chodzi po głowie np.S3.Pojeżdze,pooglądam,mam sporo czasu bo najpierw musze leona zrobić i sprzedac

kamil - Nie 31 Mar, 2013

w H6 nie użyczysz manualu. Zresztą idealnie współgra ten automat z tym silnikiem a 209 KM musi robić robotę.
lukp - Nie 31 Mar, 2013

kamil napisał/a:
w H6 nie użyczysz manualu. Zresztą idealnie współgra ten automat z tym silnikiem a 209 KM musi robić robotę.

Są z manualem ale chyba to już wtedy chyba Legacy spec B:

http://otomoto.pl/subaru-...-C28116582.html

http://otomoto.pl/subaru-...-C27951184.html

nie 209, tylko 245km :)

Nie wiem jak w zwykłych wersjach ale napewno było cos takiego jak Spec B z 6 bieg manualem.3.0 ma 245 KM i pewnie daje rade z automatem ale ja po prostu za nimi nie przepadam

ooo lukp mnie ubiek
kamil - Nie 31 Mar, 2013

a faktycznie, kurde , byłem przekonany, ze H6 wstawiali na Europe tylko z automatem.
a 209 to chyba w poprzedniej budzie miał, więc sorki. Pokićkało się.
Tak czy siak musi to zapindalać. Ludziska od Subaru są tylko w jednej kwestii podzieleni jeżeli chodzi o ten model - chodzi o LPG, ale jak komuś nie przeszkadza w korku 14 - 15 l to nie ma już chyba dyskusji

Bartowa ulubiona strona podaje srednie 11l,mi pewnie dojdzie z literek ale Teresce wyjdzie z literek mniej,ogólnie nie ma tragedi
kamil - Nie 31 Mar, 2013

mi w mieście średnio 11.6 a jazda tylko w korkach 12,5. We wtorek śmigam do Wrocławia, więc napisze ile trasa. Kolo od, którego kupiłem subru kupił sobie H6 i wspominał, że trzeba 2l dodać do spalania 2.5 vs. H6. Oczywiście w mieście
martin.h - Nie 31 Mar, 2013

rabarbar, znajmomy ma H6, jakiś czas temu fura była na sprzedaż, ale tam było bodajże >30tyś. zł. Jeśli byłbyś poważnie zainteresowany zakupem to mogę z nim pogadać za ile byłoby do wzięcia ;)