Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Nie 31 Mar, 2013 Zef-ja celuje w e46 330ix ,tam był chyba inny układ niz w nowych xdrivePiTT - Nie 31 Mar, 2013 w tej kasie znajdziesz jakieś subaru, większa szansa że nie będzie zajechane niż w przypadku bmw lub audi
do tego subaru jest na serio świetnym autem, jakbym miał teraz zmieniać to w grę wchodzi raczej tylko bmw lub subaru... no i oczywiście audi iQ - Nie 31 Mar, 2013 rabarbar, mam znajomego ktory ma 330ix w automacie. Wczesniej jezdzil e36 m3, e46 330 i teraz tym xi. Mowi ze auto jest z tym napedem bezplciowe a pali 16L Anonymous - Nie 31 Mar, 2013 Czyli bezsensu ten ix
Z subaru jest ten problem ze taki 2,0xt pali sporo a jedzie średnio,a jak juz mam duzo płacic za paliwo to chciałbym zeby jechał dobrze.Podoba mi sie legaś 3,0 H6,ale nie miesci sie w budżecielukp - Nie 31 Mar, 2013 rabarbar a takie subaru
cena była ok. 32800zl i widzę ze spadaPiTT - Nie 31 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
Czyli bezsensu ten ix
Z subaru jest ten problem ze taki 2,0xt pali sporo a jedzie średnio,a jak juz mam duzo płacic za paliwo to chciałbym zeby jechał dobrze.Podoba mi sie legaś 3,0 H6,ale nie miesci sie w budżecie
wg mnie opinia człowieka który jeździł m3 jest mało obiektywna
"bezpłciowe" mogę się zgodzić... po prostu masz cały czas pewne prowadzenie, więc ogranicza to troszeczkę możliwości poświrowania
ja też miałem więcej emocji w rwd jak mnie bokiem zaczęło stawiać na wiadukcie podczas deszczu
tak prawdę mówiąc na Twoim miejscu bym nie odpuszczał tej opcji, ale jak tam już wolisz
nie sądze tylko że subaru wg opinii wyżej wymienionej osoby byłoby bardziej "płcioiwe" Anonymous - Nie 31 Mar, 2013 lukp, fajne,szkoda ze automat,ale tak sie składa ze jestem 30 km od Głogowa to podjade obejrzec
PiTT, W sumie masz racje.Jeszcze jakies audi mi chodzi po głowie np.S3.Pojeżdze,pooglądam,mam sporo czasu bo najpierw musze leona zrobić i sprzedackamil - Nie 31 Mar, 2013 w H6 nie użyczysz manualu. Zresztą idealnie współgra ten automat z tym silnikiem a 209 KM musi robić robotę.lukp - Nie 31 Mar, 2013
kamil napisał/a:
w H6 nie użyczysz manualu. Zresztą idealnie współgra ten automat z tym silnikiem a 209 KM musi robić robotę.
Są z manualem ale chyba to już wtedy chyba Legacy spec B:
nie 209, tylko 245km Anonymous - Nie 31 Mar, 2013 Nie wiem jak w zwykłych wersjach ale napewno było cos takiego jak Spec B z 6 bieg manualem.3.0 ma 245 KM i pewnie daje rade z automatem ale ja po prostu za nimi nie przepadamAnonymous - Nie 31 Mar, 2013 ooo lukp mnie ubiekkamil - Nie 31 Mar, 2013 a faktycznie, kurde , byłem przekonany, ze H6 wstawiali na Europe tylko z automatem.
a 209 to chyba w poprzedniej budzie miał, więc sorki. Pokićkało się.
Tak czy siak musi to zapindalać. Ludziska od Subaru są tylko w jednej kwestii podzieleni jeżeli chodzi o ten model - chodzi o LPG, ale jak komuś nie przeszkadza w korku 14 - 15 l to nie ma już chyba dyskusjiAnonymous - Nie 31 Mar, 2013 Bartowa ulubiona strona podaje srednie 11l,mi pewnie dojdzie z literek ale Teresce wyjdzie z literek mniej,ogólnie nie ma tragedikamil - Nie 31 Mar, 2013 mi w mieście średnio 11.6 a jazda tylko w korkach 12,5. We wtorek śmigam do Wrocławia, więc napisze ile trasa. Kolo od, którego kupiłem subru kupił sobie H6 i wspominał, że trzeba 2l dodać do spalania 2.5 vs. H6. Oczywiście w mieściemartin.h - Nie 31 Mar, 2013 rabarbar, znajmomy ma H6, jakiś czas temu fura była na sprzedaż, ale tam było bodajże >30tyś. zł. Jeśli byłbyś poważnie zainteresowany zakupem to mogę z nim pogadać za ile byłoby do wzięcia