to jest ten z anglii co jaki¶ rok-półtora temu skończył na drzewach i go odbudował
flaga na szybie raczej angielska nie jest:) ale jaka była historia tego samochodziku to nie wiem:) wiec niewykluczone:)szymlorek - Pon 19 Lis, 2007 Jeżeli mówisz o tym Reylandowym to nie wiem czy jego dałoby się odbudować po tym dzwonie, a to raczej nie ten sam samochód bo wydaje mi się że zdjęcia z jego budowy widziałem jeszcze za "życia" monstrum Reylanda.
Swoj± drog± fajna sprawa zrobić sobie z Wrc'a auto do zabawy Janusz - Pon 19 Lis, 2007 a jest gdzie¶ w necie ten dzwon?? jak tak to poproszę linka bo jako¶ nie kojarzę nic takiego..:/ no chyba ze mówicie tym dachu podczas gumballa ale tam drzew nie było...Misiek_lbn - Pon 19 Lis, 2007 Reylandowy rozwalił się na Gumballu, ja mówie o wła¶nie takim jak ten, niebieski z wielk± moc±
a może on gdzie¶ w skandynawii był... musiałbym przewertować gazety
szymlorku, a co do reylanda, odbudował b±dĽ zbudował nowego już
widziałem z pół roku temu w "Fast Ford" nox - Pon 19 Lis, 2007 tak też gdzies czytałem ze ten niebieski się rozwalił jedna z paru sztuk na ¶wiecie niebitej budy WRC poszła w drzewa lenny - Wto 20 Lis, 2007 elo,
czy mieliscie kiedys do czynienia z nie oryginalnymi tonerami do drukarki,
do mojej na przyklad oryginaly kosztuje ponad 200pln a zamienniki 50pln... zastanawiam sie czy nie zaryzykowac.... robiliscie takie cu¶????
podobno trzeba tylko jakis czip przelozyc...
anybody????dzik - Wto 20 Lis, 2007 ziom, zalezy jaka drukarka, jedne to znosza dobrze inne gorzej
w hp dziala dobrzeMichał - Wto 20 Lis, 2007 jakie potrzebujesz tonery i do jakierj drukarki. Moge ci załatwić po ¶miesznych cenach orginały.wasq - Wto 20 Lis, 2007
szymlorek napisał/a:
Jeżeli mówisz o tym Reylandowym to nie wiem czy jego dałoby się odbudować po tym dzwonie, a to raczej nie ten sam samochód bo wydaje mi się że zdjęcia z jego budowy widziałem jeszcze za "życia" monstrum Reylanda.
Swoj± drog± fajna sprawa zrobić sobie z Wrc'a auto do zabawy
i tutaj w dalszej czescie jak wyglada juz po dzwonie
http://video.google.com/v...earch&plindex=6Vlodarsky - Wto 20 Lis, 2007 C2 turbo w polsce ?
http://mymoto.pl/forum/viewtopic.php?t=2310Misiek_lbn - Wto 20 Lis, 2007 na sr.pl też jest opisany, już całkiem dawno
fajna maszynka :564:Vlodarsky - Wto 20 Lis, 2007 nie zagl±dam na sr na mojej stronie kto¶ wstawił i byłem zaskoczonyps - Wto 20 Lis, 2007 tutaj tez ie ten gosc zarejestrowal, ale sie nie odezwal :554:OSKAR - Wto 20 Lis, 2007 ladnie zrobiona wirowka;]r26rulez - Pi± 23 Lis, 2007 znowu ide spac pijany