Jakarti - Wto 12 Gru, 2006 chcialbym takie fotele... i czarny srodek..
niedlugo gwiazdka chlopaki - taka aluzja Anonymous - Śro 13 Gru, 2006 ja mam takie fotele:) ale jakos nie mam czasu ich zamontowac od 5 miesiecy.Anonymous - Śro 13 Gru, 2006 K-mart jak moc miało Ragnotti??Loko - Śro 13 Gru, 2006
k-mart napisał/a:
wow :546:
hothatch w najpieknijeszym wykonaniu :562: Marzy mi sie taki juz od dawna..niestety rozbitych do tej pory nie bylo
Dziwi mnie tylko moc 190KM :566:
JAk rozbitych nie było ? A ten powyżej to jaki był DeeS - Śro 13 Gru, 2006
Auto Skrobka z civicklub.pl. Stalo w Szwajcarii na szrocie u Truningera byly tam 2 takie same zolte, z tego co pamietam wychodzily ten lepszy ok~32-33 tys zl, a ten gorszy ~28-30. Skrobek wzial 2... Konkretnie to auto dostalo strzal w przod w prawy rog, wymieninona byla maska, zderzak, pas przedni, lampa i blotnik (mowie z pamieci wiec moge sie w czyms pomylic). Sam ogladalem to auto w Szwajcarii ale narazie mnie na takie nie stac.
fajny sprzecik do upalania!!Gotti - Śro 13 Gru, 2006
Loko napisał/a:
k-mart napisał/a:
wow :546:
hothatch w najpieknijeszym wykonaniu :562: Marzy mi sie taki juz od dawna..niestety rozbitych do tej pory nie bylo
Dziwi mnie tylko moc 190KM :566:
JAk rozbitych nie było ? A ten powyżej to jaki był
Salonowy, bezwypadkowy :562:
a jeśli to ten co myśle, to K-mart - kupiony u berwerta za śmieszne pieniądze i nie mocno rozbity.saxorulez - Śro 13 Gru, 2006
BaRtO_206GT napisał/a:
Konkretnie to auto dostalo strzal w przod w prawy rog, wymieninona byla maska, zderzak, pas przedni, lampa i blotnik
widziałęm przed dzwonem.. nawet K-mart wklejał ofertę.
Nie kupiłbym bo mocno walone było. I chyba krew w środku.. i poduchy wystrzelone..106 - Śro 13 Gru, 2006 TOYOTA YARIS CUP
Sprzedam Toyota Yaris Cup Auto,auto jest z 2002 Roku,jezdzilo od 2002-2006 w Toyota
Yaris Cup,posiadam felgi ,opony i troche drobnych czensci,Auto jest przygotowane na
2007Rok,silnik i skrzynia po przeglandzie,Auto morzna przeznaczyc na Rajdy albo na
wyscigi ,silnik o mocy 120 PS,z autem nigdy nie mielismy rzadnych technicznych
problemow.
co mu jest dokładnie ?? jak wygladaj uszkodzenia ??Dariano - Śro 13 Gru, 2006 akumulator to chyba od jakiegos jelcza wsadzil do tego saxo lenny - Śro 13 Gru, 2006 ładny cts:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1772394
Dużo osób które sprowadza auta pisze pierwszy włąściciel, nie dodają tylko że pierwszy właściciel w polsce lenny - Śro 13 Gru, 2006 na to wygląda właśnie... to prawie tak jak z tym naszym 'pierwszy' typu: pierwszy po 8.oo... albo pierwszy czerwony... itp... heh!