IPiTT - Śro 23 Maj, 2012 pytam poważnie
czym się różni GS2 od S+ to widać na pierwszy rzut oka
lepszy i większy wyświetlacz, szybkość itd.
ale podobno 3 to nieco odświeżona 2 i nie ma tam rewolucjiM - Śro 23 Maj, 2012 ajfon jest lepszy (przynajmniej można więcej podymać w anala*)
*jeśli płeć nie gra roli
anjas - Śro 23 Maj, 2012
mimo, że zastanawiam się na ajfonem pP - Śro 23 Maj, 2012
pytam poważnie
czym się różni GS2 od S+ to widać na pierwszy rzut oka
lepszy i większy wyświetlacz, szybkość itd.
ale podobno 3 to nieco odświeżona 2 i nie ma tam rewolucji
Szykują się cztery rdzenie po 2 GHz każdy, jeszcze lepszy ekran Super AMOLED III i bateria 2250 mAh.
Nowa Galaktyka przyniesie wyższą jakość zdjęć i filmów dzięki aparatowi fotograficznemu z matrycą 10 Mpix, który poradzi sobie z rejestrowaniem filmów FullHD z prędkością 60 klatek na sekundę. Czterordzeniowy procesor ujarzmić ma Androida w wersji Ice Cream Sandwich z interfejsem TouchWiz 5.
Potężny procesor wspierać będzie 1,5 GB pamięci RAM, nie zabraknie też 32 GB pamięci wewnętrznej i czytnika kart microSDHC. Pojawi się wreszcie zapowiadany dla Galaxy S II moduł NFC.
nudy, rewolucji jak nie było tak nie ma Ale zawsze zostaje Wam jabluszko... Niemy - Śro 23 Maj, 2012 a ja się przesiadłem na nokie 2310, dzwoni, wysyła smsy (bo mms'y to nie wiem) i po dwóch dniach znikła mi dopiero pierwsza z sześciu kresek baterii Bart - Czw 24 Maj, 2012
Niemy napisał/a:
a ja się przesiadłem na nokie 2310, dzwoni, wysyła smsy (bo mms'y to nie wiem) i po dwóch dniach znikła mi dopiero pierwsza z sześciu kresek baterii
czasem bardzo mocno się zastanawiam nad takim samym ruchem, mnie się marzy 6310i bizon - Czw 24 Maj, 2012
Niemy napisał/a:
a ja się przesiadłem na nokie 2310, dzwoni, wysyła smsy (bo mms'y to nie wiem) i po dwóch dniach znikła mi dopiero pierwsza z sześciu kresek baterii
i zadnego bluescreena? nudy Niemy - Sob 26 Maj, 2012
bizon napisał/a:
Niemy napisał/a:
i zadnego bluescreena? nudy
to fakt, nudy jak cholera, dzwonisz kiedy chcesz, nie zawiesza się, bateria trzyma tydzień speed555 - Nie 03 Cze, 2012 ja czekałem na galaxy SIII ale jak zobaczylem ze szalu nie ma to kupilem nowego SII. Juz na forach są do wgrania bebechy z SIII (s-voice itp.) wiec stwierdzilem ze szkoda dopłacac 1000 zł. i SIII juz chyba troche za duzy jak dla mnie jest.CHRZANEK - Nie 03 Cze, 2012
speed555 napisał/a:
ja czekałem na galaxy SIII ale jak zobaczylem ze szalu nie ma
Hmmm a co by musiało być żeby był szał ?
Wbudowany zderzacz hadronów ?Kuner - Pon 11 Cze, 2012 do użytkowników Galaxy S II - Naparzam przez telefon 556453 godzin na dobę. Ile realnie jest w stanie wytrzymać bateria? Miałem galaxy ace które trzymało przy moim uzytkowaniu ok 8h - 10h, a to zdecydowanie za mało.PGmaster - Pon 11 Cze, 2012 Dobe powinien wytrzymac